Načelnik Općine Velika, Vlado Boban zahvalan je Bijelo-plavima što prenose dobar glas o njihovom mjestu.

Veličani se redovito razvesele svojim dragim gostima iz Osijeka. Tako je i ovaj puta i sada je već pomalo i suvišno ponavljati da su Bijelo-plave dočekali svi potrebni uvjeti za kvalitetne mini-pripreme u njihovoj učestaloj bazi. Svi ovdje žele da se naša momčad u Velikoj osjeća ugodno i da ima sve što joj treba za nesmetan i kvalitetan rad. Načelnik općine Vlado Boban ponovno je ustvrdio:

Mogu reći da je ovo izravna pomoć NK Osijek Velikoj, pa i ovom dijelu Slavonije. Naime, sport je također jedan od modela razvoja gospodarstva i turizma. Vidite da su se i u našoj sredini ponovno pokrenule neke stvari što se tiče samoga stadiona i kompleksa koji nam je ostao na raspolaganju i kojega redovito održavamo. Na to sam osobno ponosan, kao i naši mještani.

Otvoreni i za druge klubove

Boban je dodao da je NK Osijek odličan promotor Velike u smislu razvoja sportskog turizma i popunjavanja ovdašnjih smještajnih kapaciteta…

Dobar glas kojega Osječani prenose je korak više u tom cilju korištenja zaista velikih potencijala Parka prirode Papuk. Očekujemo i druge klubove, pa i one iz susjednih zemalja jer, evo, Osijek igra već drugu utakmicu na našem terenu s prvoligašima iz BiH, tako da bi i oni mogli dolaziti kod nas na pripreme.

Zahvala domaćinu na gostoprimstvu

Svi su u taboru našeg prvoligaša uvijek zadovoljni kompletnom uslugom koju imaju u Velikoj, a team-manager i direktor općih poslova Hrvoje Barišić ističe:

Ne samo da imamo kvalitetne uvjete za rad u svakom smislu, nego malo gdje možemo naići na ovakvo gostoprimstvo. Blizu smo Osijeka, ne putujemo daleko, a svima nam nekako dobro dođe ta kraća promjena ambijenta i ozračja u kojem radimo. Ni na što se ne možemo požaliti, naprotiv. Hvala našim domaćinima, a posebice načelniku Bobanu te ljudima u NK Papuk i hotelu HEP NOC.