Juniori II i kadeti II u pet su dana odigrali dva prvenstvena kola.

U srijedu su gostovali kod Elektre (Hypo) u sklopu prvog kola 1. KLM te ostvarili polovičan učinak. Kadeti II poraženi su rezultatom 3:1, unatoč vodstvu na poluvremenu, dok su juniori II ostvarili minimalnu pobjedu zahvaljujući pogotku Darija Pudića u 33. minuti.

Drugo kolo za juniore II i kadete II bilo je na rasporedu u nedjelju, a na Gradskom je vrtu gostovala Marsonia. Juniori su upisali pobjedu od 10:0, uz četiri pogotka Vuksana (još su zabili: Vinogradac 2, Pudić, Stojčević, Cindrić, Balunović) te nakon dva odigrana susreta zasjeli na vrh prvenstvene ljestvice.
Kadeti II nakon poraza u prvom kolu, došli su do minimalne pobjede u drugom, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Tin Polić.

Pioniri II na vrhu

Drugo prvenstveno kolo u 1. KLM odigrali su i pioniri II, koji su Slavonskom Brodu nadigrali Željezničar s 9:0 te tako došli do šestog osvojenog boda. Četverostruki strijelac bio je Ivančan, dva gola postigao je Damjanović, a mrežu su još tresli Mažar, Barišić i Vrbanac.
Do troboda su Slavonskom Brodu došli i mlađi pioniri, a konačan rezultat bio je 4:1 (Sopić 3, Živković).

Svoje utakmice u 1. KLM još su odigrali početnici i predpočetnici. Protivnik je bila Cibalia, a puni plijen ostao je u Osijeku. Početnici su slavili pobjedu od 2:1 (Gagulić, Krstić), a predpočetnici su bili nešto raspoloženiji te goste ispratili s četiri pogotka (Jaman 2, Barić, Vuksanović)

Protiv Olimpije u 2. KLM

Pioniri III i mlađi pioniri II gostovali su na Zelenom polju te s ukupnih 18:0 došli do bodova. Pioniri su trijumfirali s 5:0 (AntoljakMarkovićHercegPejićPajić), dok su mlađi pioniri zabili 13 golova (Rupčić 3, Grgić 2, Jukić 2, Leko 2, BarićKolarikOmerovićPuljić).

U kategorijama početnika II i predpočetnika II Olimpija je bila gost na Gradskom Vrtu. Početnici nisu imali problema te su ostvarili pobjedu od 6:0 (Rupčić 3, Grgić 2, Jukić 2, Leko 2, BarićKolarikOmerovićPuljić). Utakmica predpočetnika završena je podjelom podova, a konačan rezultat bio je 0:0.