Naš je veznjak igrao u početnoj jedanaestorici U-21 selekcije Hrvatske koja je u gostima svladala Bjelorusiju sa 4:0.

Robert Mudražija pridružio se Bijelo-plavima nakon vrlo uspješnog nastupa za U-21 reprezentaciju Hrvatske. Izabranici Nenada Gračana u gostima su svladali selekciju Bjelorusije sa 4:0 i napravili važan korak ka plasmanu na Europsko prvenstvo iduće godine. Naš je veznjak igrao u početnoj jedanaestorici sve do 70. minute, a izašao je nakon što su naši nogometaši prethodno već zabili sva četiri pogotka. Hrvatska je ostala druga na ljestvici, iza reprezentacije Grčke koja ima tri boda više, ali će 12. listopada gostovati u Puli.

Radeljiću i Ćavaru svih 90 minuta

Stjepan Radeljić i Marijan Ćavar proveli su na terenu svih 90 minuta u porazu mlade nacionalne vrste Bosne i Hercegovine koja je gostovala kod Rumunjske. Nakon što su ostali praznih ruku na terenu nogometnog kompleksa Hagi akademije, BiH reprezentativci su došli u tešku poziciju za osvajanje jednog od prva dva mjesta u skupini.

Naime, ostali su na 18 bodova, koliko sada imaju i Rumunji, dok su Portugalci treći s dva boda manje. No, oba konkurenta imaju utakmicu manje, a i Bosnu i Hercegovinu u odlučujućem susretu očekuje vrlo teško gostovanje kod Portugala. Radeljić i Ćavar trebaju se priključiti Bijelo-plavima u srijedu na popodnevnom treningu.