Strijelac izjednačujućeg, vrlo lijepog pogotka za Bijelo-plave je izrazio zadovoljstvo onim što je Osijek pokazao na Rujevici.

Sjajni „Pero bombardero“ bio je među novinarima najtraženiji nakon derbija na Rujevici. Opet je Petar Bočkaj postigao sjajan gol iz slobodnog udarca koji je Osječanima, ovaj puta, bio dovoljan za polovičan bodovni plijen u ogledu s Riječanima. Čestitali smo mu na novoj majstoriji, uz pitanje za kraći komentar susreta. 

Hvala na čestitkama! Bilo je vrlo teško igrati na Rujevici protiv Rijeke koja sigurno nije loš protivnik, naprotiv. No, bili smo i mi dobri u ovome derbiju i mislim da je podjela bodova na kraju realan ishod. 

„Držali smo sredinu pod kontrolom“

Osijek je, po općoj ocjeni, odigrao dobru utakmicu s Rijekom i malo je nedostajalo da ostvari i pun pogodak protiv izravnog konkurenta…

Bili smo prema naprijed jako raspoloženi, držali smo sredinu terena pod kontrolom i stvarali više prilika. Šteta što nismo zabili još poneki gol, dodao je strijelac pogotka za Bijelo-plave.

Bočkaju i suigračima već u srijedu slijedi nova utakmica, ovaj puta u Kupu Hrvatske, protiv njegovog matičnog Zagorca u Krapini:

Da, igrat ćemo u mome kraju u kojem sam napravio svoje prve nogometne korake. Bio sam tamo devet godina, sve su to moji prijatelji, no dakako da očekujem pobjedu Osijeka.