Naš je „Pero bombardero“ zaradio lakšu ozljedu lista u derbiju s Rijekom, a htio bi igrati protiv svoga Zagorca u srijedu.

Dan uoči susreta šesnaestine finala Kupa Hrvatske, kojega će naša momčad u srijedu, 19. rujna, odigrati protiv Zagorca u Krapini, fizioterapeuti Bijelo-plavih Milan Marković i Frano Dušić nisu u nekoj posebnoj gužvi. Osim redovitih masaža, nešto više posla imaju samo oko Petra Bočkaja koji je dobio udarac u list na utakmici s Rijekom. Odmah poslije derbija je učinjeno sve što je potrebno da bi se ta ozljeda što brže sanirala, a hoće li „Pero bombardero“ nastupiti u ogledu sa svojim matičnim klubom ili će ga se ipak poštedjeti za prvenstveni dvoboj s Goricom, odluka je na stručnom stožeru.

Sigurno će biti promjena

Svi znamo da bi Bočkaj silno želio zaigrati na terenu na kojemu je i započeo nogometnu karijeru, posebice jer će u publici biti cijela njegova obitelj uz puno rođaka i prijatelja…

Ostali su osječki prvotimci bez ikakvih „ožiljaka“ napustili Rujevicu i spremni iščekuju novi nastup. Iz Opatije, naše redovite kvarnerske baze, put Zagorja se kreće u utorak u prijepodnevnim satima, a izvjesno je kako će momčad doživjeti određene promjene u odnosu na nedjeljni prvenstveni dvoboj.

Među onima koji su ove sezone bili u kadru, a trenutno nedostaju i dalje su Gabrijel Boban i Marin Pilj.