Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine trebao bi zaigrati protiv Zagorca u Krapini u tandemu sa Šutalom.

U momčadi Osijeka bit će puno izmjena za kup-utakmicu protiv Zagorca u Krapini. Mjesto u početnoj jedanaestorici trebao bi zauzeti i 20-godišnji Stjepan Radeljić koji će vjerojatno igrati u stoperskom tandemu s Boškom Šutalom s kojim se dobro poznaje iz redova Osijeka II.

Spreman sam, treniram i čekam svoju priliku. Dobro nam ide u HNL-u i teško je upasti u početni sastav, no puno je susreta i vjerujem da će biti prostora i za mene. Što se tiče srijede i Kupa, podrazumijeva se da moramo pobijediti i plasirati se u sljedeći krug, odmah je poručio Radeljić.

Svi bi voljeli češće igrati

Stjepan je sezonu započeo u startnoj postavi, odigrao obje utakmice prvog kvalifikacijskog kruga Europske lige protiv moldavskog Petrocuba, da bi kasnije najčešće bio pričuva ili ga je Dino Skender koristio u momčadi našeg drugoligaša.

Svima nam je važno igrati u kontinuitetu. Ima dobrih utakmica i u drugoligaškoj konkurenciji, a naravno da bi svatko od nas volio što češće nastupati u borbi za bodove u državnom prvenstvu. I dvoboji u Kupu su nam važni jer i u tom natjecanju imamo velike ambicije. Dakle, moramo eliminirati Zagorec.

Borba za odlazak na Europsko prvenstvo

Radeljić je standardan u mladoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine za koju je u prošlih desetak dana odigrao dvije kvalifikacijske utakmice, protiv Švicarske i Rumunjske.

Švicarce smo uvjerljivo dobili, ali smo poraženi u gostima kod Rumunja. Čeka nas u listopadu gostovanje kod Portugala gdje ćemo morati zaigrati na pobjedu da bismo barem kroz izlučne kvalifikacije izborili plasman na Europsko prvenstvo.