Iako je već na početku utakmice krivo stao i izvrnuo zglob, naš je ofanzivni veznjak dobro odradio ogled u Krapini.

Nije bilo problema za momčad našeg prvoligaša na gostovanju kod Zagorca u Krapini. Uz mnoštvo prigoda, naročito u drugom poluvremenu i dvije pogođene grede, moglo je biti i puno više od 3:0, ali se o tomu nakon susreta nije previše pričalo.

Najvažnije je bilo proći. Možda igra nije bila na razini na kojoj smo željeli, ali smo ipak ostvarili sigurnu pobjedu. Na kraju je, eto, bilo zasluženih 3:0, rekao je Marko Pervan koji je prvi zatresao suparničku mrežu.

Bilo je bitno što prije zabiti

U prvom poluvremenu su Osječani dosta dugo lomili otpor domaćeg trećeligaša, a prvi su pogodak postigli u 34. minuti.

Bitno je bilo što prije zabiti taj prvi gol da nervoza bude što manja. Uspjeli smo ga postići u prvom poluvremenu, a pritom nije važno tko je bio strijelac, nego da smo drugo poluvrijeme dočekali s prednošću. U nastavku smo postigli još dva gola i očekivano prošli dalje.

Strijelac nakon dužeg vremena

Pervan je uspio zabiti svoj prvi gol u bijelo-plavom dresu, iako se već u prvim minutama činilo da će morati napustiti teren zbog ozljede…

Da, krivo sam stao i izvrnuo zglob na samome početku susreta, ali sam nekako izdržao. Eto, zabio sam i gol nakon dugo vremena. Zadovoljan sam igrom, a mislim, kako i svi ostali kažu, da je od svega najvažniji prolazak u osminu finala. Sada idemo pobijediti Goricu u HNL-u i zadržati drugo mjesto.