Sve je tijekom našeg boravka u Krapini proteklo u zaista lijepom i prijateljskom ozračju.

Osječka se momčad u Krapini osjećala vrlo ugodno od trenutka dolaska na stadion SRC Podgora, pa sve do odlaska s večere koju je organizirao naš domaćin. Ovo je prilika da se zahvalimo ljudima iz NK Zagorec na iznimnom gostoprimstvu koje su nam iskazali! Hvala i krapinskim ljubiteljima nogometa i brojnoj publici (prodano je više od 500 ulaznica) jer su Bijelo-plave i dočekali i ispratili srdačnim pljeskom i u svemu se se potrudili da nam u njihovom kraju bude uistinu lijepo.

Ovacije Petru Bočkaju!

Dakako, prave je ovacije dobio Petar Bočkaj koji je ponikao upravo u redovima Zagorca. I prije, a posebice nakon utakmice, podijelio je Pero mnoštvo autograma i fotografirao se sa svima koji su željeli iskoristiti tu priliku. Bilo je puno djece, a naš je istaknuti i uvijek nasmiješeni prvotimac za sve našao vremena. Kasnije smo na zajedničkoj večeri s nogometašima iz Krapine čuli kako je njihov klub osnovan još daleke 1908 godine i jedan je od najstarijih u Hrvatskoj! Na lijepim riječima zahvaljujemo ljudima iz uprave NK Zagorec i gospodinu Miljenku Merkašu. Njima je, kako je rekao, bila čast što su imali priliku odmjeriti snage s ponajboljim hrvatskim prvoligašem. Međusobno su razmijenjeni i pokloni, pa je atmosfera cijelo vrijeme bila vrlo ugodna, prava prijateljska.

Počastili i Osijekove navijače!

Moramo spomenuti i odnos domaćina prema skupini od 15-ak Osijekovih navijača koji su doputovali u hrvatsko Zagorje kako bi bodrili naše nogometaše. I njih su ljudi iz lokalnog trećeligaša ugostili nesvakidašnje ljubazno, počastivši ih jelom i pićem već u poluvremenu susreta, a i pri odlasku su imali što za ponijeti iz Krapine. Ne smijemo zaboraviti ni ljude iz NK Ivančica koji su nam u utorak omogućili korištenje svoga terena i klupskih prostorija za održavanje treninga. Tamo je NK Osijek bio već treći puta, budući da smo na istome igralištu trenirali (uoči nekadašnjih prvenstvenih ogleda s Varteksom) i u ono vrijeme kada je na klupi Bijelo-plavih bio Ilija Lončarević. Njegov tadašnji pomoćnik Romeo Jozak, naime, nekada je igrao za Ivančicu.