Osijek je odigrao neriješeno 1:1 s Dinamom, Kadeti su nam bili uvjerljivi protiv Zagreba, a Pioniri su ovaj puta osvojili bod.

Pioniri i Kadeti odigrali su susrete 5. kola Prve HNL za mladež, a Juniori su odradili utakmicu četvrte prvenstvene runde. Najzanimljiviji ogled odigrala je juniorska momčad koja je gostovala kod Dinama u Maksimiru. Bilo je neriješeno 1:1, nakon što je domaćin poveo već u 5. minuti iz kaznenog udarca, a izjednačio je Kuprešak u 43. Osječani su trenutno deveti sa 4 osvojena boda i nadamo se da će im remi protiv favoriziranog protivnika biti dobar poticaj u nastavku sezone. Na vrhu je Rijeka s maksimalnim učinkom.

Pobjeda Radotićevih učenika

Kadeti su ugostili Zagreb i odlično odradili posao, budući da je rezultat bio 3:0. Pogotke su postigli Ivandić (2) i Mekić koji su suparničku mrežu pogađali u drugom poluvremenu. Momčad trenera Tomislava Radotića zauzima osmo mjesto sa 6 bodova. Vodeće pozicije drže Dinamo i Šibenik koji imaju po 12 bodova. Pioniri su sa Zagrebašima odigrali neodlučeno 1:1 (strijelac je bio Verhas), što im nije zadovoljilo apetite jer su svakako bili favoriti na svom terenu protiv momčadi iz donjeg dijela tablice. Osijek u ovoj konkurenciji ima 10 bodova i sada je četvrti na tablici. Na vrhu su Lokomotiva i Hajduk sa po 13 osvojenih bodova.