Iz „Kohorte“ pozivaju sve zainteresirane da se prijave u Fakultetskoj 2 u vremenu od 18 do 21 sat.

Navijači našeg Kluba, članovi Udruge „Kohorta“, ozbiljno se pripremaju za organizirani odlazak u Split, na derbi susret između Hajduka i Osijeka koji je na rasporedu u nedjelju od 19 sati. Svi su među „kohortašima“ nestrpljivo očekivali vijesti o kazni Hajduku zbog navijačkih izgreda, budući da su se već početkom tjedna počeli organizirati za ovo daleko i uvijek zanimljivo gostovanje. Kada su konačno doznali da će se utakmica igrati u nazočnosti gledatelja, definirali su sve pojedinosti oko svoga putovanja.

Jedan autobus je već popunjen

Prijave se primaju u prostorijama Udruge u Fakultetskoj 2 u Tvrđi i potrajat će sve do subote navečer. Svi zainteresirani koji to još nisu učinili trebaju se prijaviti na spomenutoj adresi u vremenu od 18 do 21 sat. Cijena puta iznosi 200 kuna za članove Udruge, 240 kuna plaćaju ostali navijači, a mlađi od 20 godina ovom prigodom će trebati izdvojiti 150 kuna. Iz „Kohorte“ nam javljaju da su mjesta u jednom autobusu već popunjena, pa se trenutno primaju prijave za drugi jer je povećan navijački interes.

Pozivaju sve svi koji misle u nedjelju krenuti na put da se što prije jave kako bi se mogle utvrditi pojedinosti glede same organizacije putovanja. Detalje o polasku i ostale potrebne informacije možete pronaći na Facebook stranici Kohorte.