Prvo mjesto osvojili su i Početnici II i Mlađi pioniri II koji su na putu do pobjedničkih pokala svladali i splitski Hajduk…

Dvostruki trijumf ostvarili su naši dječaci na turniru „Grand kup“, održanom u Stobreču. Obje momčadi, U-10 i U-12, osvojile su prvo mjesto i još nam više uljepšale ionako lijep nogometni vikend koji je iza nas. Početnici II su bili iznimno dominantni jer su u svih šest nastupa ostvarili uvjerljive pobjede, bez ijednog primljenog pogotka, a postigli su ih ukupno 18! Redom su u skupini svladali Zadar sa 4:0 (Janjić, Kurtović, Marković i Sabo), Ballarin rezultatom 3:0 (Kurtović 2 i Miličić) i Adriatic s 5:0 (Posavec 3, Marković i Kurtović). U četvrtfinalu je momčad Mateja Žitnjaka bila bolja od Junaka sa 4:0 (Janjić, Kolarević, Kurtović i Kovač), da bi potom uslijedila i pobjeda nad Solinom u polufinalu rezultatom 1:0 (Janjić). U finalu su, uz isti ishod, pobijedili splitski Hajduk, a strijelac je ponovno bio Karlo Janjić koji je proglašen i za najboljeg igrača turnira.

Uz prvo mjesto i pojedinačna priznanja

Mlađi Pioniri II su krenuli uvjerljivim nastupom protiv Mladosti 8:0 (Barić 2, Grgić, Jerković, Jukić, Leko, Majdenić i Rupčić). Potom su uslijedila dva remija, u ogledu sa Zadrom 0:0 i Splitom 1:1 (Puljić). Osječani su u četvrt-završnici bili uspješniji od Hajduka boljim izvođenjem jedanaesteraca, a prethodno je dvoboj završio bez odluke 2:2 (Barić 2). U polufinalu je Osijek svladao Primorac s uvjerljivih 3:0 (Grgić, Jukić i Begović), da bi do prvog mjesta stigao pobjedom od 2:1 u finalu sa Zadrom (Barić i Majdenić). Ivan Barić je bio najbolji igrač turnira, a Hrvoje Jukopila najuspješniji vratar.