Osječani će u požeškom kraju ostati do subote kada će, prije polaska kući, odmjeriti snage s Mladosti Doboj Kakanj.

Nogometaši Osijeka ovoga su četvrtka otputovali u Veliku, sada već svoju tradicionalnu pripremnu bazu u vrijeme reprezentativnih stanki. Zoran Zekić je i ovaj puta procijenio da će u „Zlatnoj dolini“ imati sve ono što je momčadi potrebno za kvalitetan rad, a prije povratka kući bit će odigrana i prijateljska utakmica s bosansko-hercegovačkim premierligašem Mladosti Doboj Kakanj. Taj je susret na raspored u subotu od 17 sati na stadionu ŠRC Velika.

Henty će vježbati po posebnom programu

Stručni stožer je odlučio povesti u mirni požeški kraj ukupno 27 igrača među kojima su i neki prvotimci Osijeka II kao i nekolicina juniora. Na put su krenuli: Marko Malenica, Krševan Santini, Ivica Ivušić, Marijan Antolović, Mile Škorić, Mirko Marić, Petar Bočkaj, Gabrijel Boban, Erik Janža, Karlo Kamenar, Timo Stavitski, Roger M'Pinda, Alen Grgić, Gutieri Tomelin, Domagoj Pušić, Marko Pervan, Haris Hajradinović, Tomislav Šorša, Danijel Lončar, Dmytro Lopa, Robert Mudražija, Hrvoje Plum, Mihael Kuprešak, Adam Benić, Patrik Stanić, Jurica Barišić i Marko Dugandžić.

Nema ozlijeđenog Ezekiela Hentyja koji je u procesu rehabilitacije i vježbat će po posebnom programu, dok su Marijan Ćavar i Stjepan Radeljić s U-21 reprezentacijom Bosne i Hercegovine.