Bijelo-plavi danas u Velikoj igraju prijateljsku utakmicu protiv FK Mladost Doboj Kakanj. Utakmica počinje u 17:00 sati, a aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

OSIJEK - MLADOST 3:0

90' utakmica je završena uvjerljivom pobjedom vrlo razigranih i raspoloženih Osječana. Pozdrav iz Velike!

89' dobra asistencija M'Pinde za Dugandžića koji je u vrlo dobroj situaciji za novi pogodak, no ovaj puta nije dobro prihvatio loptu koja mu je ipak pobjegla... 

88' pucaju Pervan i M'Pinda, protivnička obrana je oba puta u bloku. 

72' sada je sudac Brkić mogao pokazati na bijelu točku, a da mu pritom nitko ne bi zamjerio kao u 63. minuti. Srušen je Hajradinović, ali nema najstrože kazne. 

71' Aj. Mujagić je u pravoj prigodi, no Santini mu je "skratio" kut i spriječio pogodak. 

70' kod Mladosti su ušli: Diallo, Asani, Dragutinović, Aj. Mujagić i Vehab. 

69' J. Barišić je u igri, izašao je Tomelin. 

65' ušli su Santini i Stanić, umjesto Malenica i Janže. 

64' Osijek je postigao i treći pogodak. Loptu je iz desnog kuta ubacio Hajradinović, na petercu je visoko skočio Dugandžić i glavom vrlo lijepo smjestio loptu u mrežu. 

64' 3:0 - DUGANDŽIĆ 

64' mladi Benić je opet u središtu pozornosti. Dobro je pucao nakon prodora po lijevoj strani, zamalo pokraj lijeve vratnice. 

63' jedanaesterac za Osječane nakon vrlo upitnog prekršaja nad Benićem. Hajradinović je izveo pravi fair-play potez i lagano s bijele točke pogurnuo namjerno loptu pokraj gola. Za pljesak i gostiju i publike!

62' Kuprešak dobro puca, Bukvić brani. 

61' jako dobra prilika za Osijek. Hajradinović je loptom kao "na dlanu" proigrao Pervana koji ulazi u kazneni prostor i prebacuje istrčalog Bukvića, ali i njegova vrata. 

59' lijepa prigoda za goste. Atajić je gađao lijevi kut, Malenica je siguran. Bukvić je na vratima Mladosti zamijenio Velića. 

58' Lončar je pokušao glavom nakon prekida, nije bilo prave opasnosti po Velića. 

56' u redovima Mladosti ušli su Biber, Atajić i Pandža. 

46' počelo je drugo poluvrijeme. Za Osijek sada igraju: Malenica, Gutieri, Lončar, Grgić, Janža, M'Pinda, Pervan, Benić, Kuprešak, Hajradinović i Dugandžić. Na terenu više nisu Škorić, Pušić, Kamenar, Bočkaj i Marić. Mladost igra u istom sastavu kao i u prvom dijelu. 

45' kraj vrlo zanimljivog prvog poluvremena u kojem su Osječani stekli prednost od dva gola. 

45' nova sjajna šansa za Bijelo-plave. Dugandžić je "servirao" loptu za usamljenog Bočkaja koji sa 12 metara promašuje okvir vratiju. 

43' Janža po treći puta probija svoju stranu i još bolje ubacuje u sredinu. Na drugoj je vratnici Dugandžić i malo je nedostajalo da postigne svoj drugi pogodak. Ovaj puta je vratar Velić nogom uspio obraniti njegov udarac iz blizine. 

41' velika prigoda za Osijek! Lončar je idealno proigrao Pervana u šesnaestercu, a ovaj puca s "penala" i šalje loptu pola metra pokraj desne vratnice. 

37' Bočkaj iz slobodnog udarca s 25 metara prebacuje gredu. 

34' Izvan kaznenog prostora pokušava Ab. Mujagić, njegov je udarac Malenica lako obranio. 

32' Janža još jednom idealno asistira, ovaj puta Pervanu u šesnaesterac, ali je potom izostao udarac ka suparničkim vratima. 

30' prošlo je prvih pola sata, gosti iz Doboja/Kaknja su prilično aktivni u napadu, ali su Bijelo-plavi iskoristili propuste u njihovoj zadnjoj liniji. 

26' Ab. Mujagić je u naletu pred vratima Osijeka, nije ipak stigao ubačaj s lijeve strane. 

Osijek je "poduplao" svoju prednost. Isaković i suigrači iz obrane Mladosti bili su previše komotni, na kraju i neoprezni, što je iskoristio Marić i iz blizine, iskosa s desne strane, pogodio suprotni kut za 2:0. 

22' 2:0 - MARIĆ

16' vrlo lijepa akcija Osječana. Janža idealno centrira s lijevog krila, Marić puca iz voleja sa 16 metara i zamalo ne pogađa okvir vratiju. 

12' iz prvog opasnijeg napada Osijek je došao u vodstvo. Za to su se pobrinula dva naša Marka: Pervan je odlično ubacio loptu s lijeve strane u kazneni prostor gdje se izvrsno snašao Dugandžić, primirio loptu i onda je poslao u lijevi donji kut. 

12' 1:0 - DUGANDŽIĆ

12' prvi pokušaj Osječana, Bočkaj je iz daljine bio neprecizan. 

8' Mladost je bolje ušla u utakmicu i stvorila novu prigodu. Ovaj puta je Nikolić asistirao Alihodžiću koji puca iz punoga trka s 15 metara, ali preko vratiju. 

7' Guzina je vrlo efektno pucao "škaricama" preko glave, lopta zamalo odlazi pokraj lijeve vratnice.  

3' Delić je prvi pucao sa 17 metara, Malenica je mirno "ukrotio" loptu. 

1' upravo je započela utakmica u Velikoj. 

Susret bi trebao započeti u 17,05. 

Za premier-ligaša BiH danas će igrati: Velić, Nikolić, Delić, Hreljić, Isaković, Marković, Welbeck, Alihodžić, Guzina, Ab. Mujagić i Anđušić. Pričuve su: Bukvić, Abdulahović, Diallo, Asani, Biber, Dragutinović, Atajić, Pandža, Aj. Mujagić i Vehab. 

Bijelo-plavi će u ovoj provjeri nastupiti u sastavu: Malenica, Škorić, Tomelin, Lončar, Janža, Pušić, Kamenar, Bočkaj, Pervan, Dugandžić i Marić. Na klupi su: Santini, Kuprešak, M'Pinda, Grgić, Benić, Hajradinović. J. Barišić i Stanić. 

Evo nas ponovno u Velikoj, na prijateljskoj utakmici između Osijeka i Mladosti Doboj Kakanj. Srdačan pozdrav svima iz sunčane "Zlatne doline"!