Učinak od 11 pobjeda u 11 utakmica KLM, uz gol-razliku 66:2, ostvarila je Škola nogometa proteklog vikenda.

Najprecizniji bili su mlađi pioniri koji su s 21:0 bili bolji od Hajduka iz Popovca. S po pet pogodaka istaknuli su se Perić i Sopić, Konig je zabio jedan manje, Kovačević je dodao dva, a još su pogađali Đurković, Jeremijaš, Lukadinović, Novak i Žulj.
Hajduk nije imao šanse ni u kategoriji pionira II, Bijelo-plavi su do došli do pobjede od 7:0 (Damjanović 3, Vrbanac 2, Antoljak, Mažar).
Svoje utakmice u 1. KLM još su odigrali  juniori II, kadeti II te početnici. Juniori II u Đakovu su upisali pobjedu od 7:1 protiv Croatie (Cindrić 2, Večerić, Stojčević,Vuksan, Pudić, autogol), a protiv istog su protivnika slavili i kadeti II. Konačan rezultat bio je 3:0, a strijelci su bili Moric, Novak i Tankosić.
Puni bodovni plijen uzeli su i početnici u srazu s Hypom, a u pobjedi od 4:0 poentirali su Ižaković, Kolarević, Krstić, Bertić.

Odigrane i zaostale utakmice u 2. KLM

Pioniri III i mlađi pioniri II gostovali su kod Hypa te u oba susreta došli do sva tri boda. Konačan rezultat kod Pioniri III bio je 4:1 (Korov, Lozić, Mažar, Tretinjak), dok su mlađi pioniri proslavili pobjedu od 5:0 (Rupčić 2, Barić, Grgić, Majdenić).
Početnici II i predpočetnici II odigrali su po dvije utakmice, a u obje su kategorije ugostili NAŠK i FEŠK. Početnici II pobijedili su NAŠK 2:0 (Sabo, Ljubojević), a istim su rezultatom porazili FEŠK (Sabo, Kolarević). U kategoriji predpočetnika II, NAŠK je poražen sa 7:0 (Tomić 2, Mrkonjić,Vidović, Mendeš, Barić, Kiraly), a FEŠK s 4:0 (Tomić 2, Barić, Mendeš).

Kadeti i pioniri osvajači regionalnog Kupa

Kadeti su u završnici Kupa regije bili bolji od Grafičara s 3:0. Dolovski je bio dvostruki strijelac, a strijelce se upisao i Kuprešak.
Pobjedu u završnici regionalnog Kupa ostvarili su i pioniri, koji su s 4:1 bili bolji od Đakova (Mikolčić 2, Bukvić, Pajić).
Predpočetnici su sudjelovali na jakom međunarodnom turniru Krpan & Babić Kup 2018. te osvojili treće mjesto. U borbi za treće mjesto svladali su Vojvodinu s 2:1.