Naš je veznjak postigao svoj prvi prvenstveni pogodak za Bijelo-plave, ovaj puta dovoljan za podjelu bodova.

Karlo Kamenar odigrao je dobru utakmicu u Puli. Bio je strijelac vodećeg gola za Osijek, djelovao razigrano u sredini terena, a malo je nedostajalo da i svoju drugu šansu pretvori u pogodak koji bi, vjerojatno, Osječanima donio pun pogodak na Aldo Drosini.

Dobro smo otvorili utakmicu, ušli smo kako treba i kako smo se dogovorili. Pritisnuli smo domaćina, bili visoko na njegovoj polovici i stvarali šanse. Zabili smo taj jedan pogodak, a mogli smo ostvariti i uvjerljiviju prednost. Na kraju taj moj gol, zbog kojega mi je drago jer je ipak prvi za Osijek u HNL-u, nije bio dovoljan za pobjedu.

Slabije drugo poluvrijeme

Drugo poluvrijeme je Istra ipak ostvarila ono što joj nije uspjevalo u prvom poluvremenu. Pritiskala je Bijelo-plave i došla do izjednačenja…

Pričali smo za vrijeme odmora, u svlačionici, da bismo trebali zabiti barem još jedan gol i mirnije privesti utakmicu kraju. Međutim, nismo više bili onako kompaktni kao u prvih 45 minuta, pa je protivnik dočekao svoje šanse i u završnici nas kaznio. Imao je mladi Šutalo nakon toga idealnu šansu da ipak pobijedimo, ali eto, ostalo je neriješeno. Šteta što nismo i ovdje uzeli sva tri boda.

Uspješno odrađena serija

Osječanima već u srijedu slijedi nova utakmica, protiv trećeligaša Krka u osmini finala Kupa Hrvatske.

Ova četiri gostovanja smo uspješno odradili jer tri pobjede i remi možemo smatrati dobrim učinkom iako smo bili tako blizu i bodovnom maksimumu. Idemo sada pobijediti u Kupu i onda mirno čekati Dinamo u Gradskom vrtu.