Kadeti NK Osijeka ostvarili su veliku pobjedu na gostovanju kod Hajduka, čime su se trenutno našli na drugom mjestu prvenstvene ljestvice. Strijelac jedinog pogotka bio je joker s klupa, Marin Begić. Pioniri nisu bili jednako uspješni, odnosno poraženi su rezultatom 4:0.

PIONIRI: Hajduk - Osijek 4:0

Pioniri NK Osijeka nisu uspjeli parirati vodećoj momčadi prvenstvene ljestvice, Hajduku, koji je došao do svoje 19. pobjede u 21 susretu ove prvenstvene sezone. Splićani su, u susretu koji je odigran na Poljudu, slavili uvjerljivo i tako dodatno odmakli pratnji na vrhu ljestvice. Domaći su poveli pogotkom Stipe Radića u 11. minuta, Blagaić je zabio u 22. i 42. minuti, a između njegova dva pogotka, u strijelce se upisao i Ivan Brnić.

Za NK Osijek, koji je tako ostao na šestom mjestu ljestvice, nastupili su Dubrović, Brezinšak (od 44'. Stupar B.), Jahaj (od 57'. Zebec), Večerić, Barišić (od 65.' Ciprić), Vladić, Benić (od 44'. Stanković), Brekalo, Zekan, Dubravac, Bognar (od 50'. Gagulić).

KADETI: Hajduk - Osijek 0:1

Veliku pobjedu, sigurno najveću ove sezone, ostvarila je kadetska momčad pod vodstvom Gorana Popovića. Nogometaši Osijeka su, jednom borbenom, agresivnom i angažiranom partijom, savladali favorizirane domaćine pogotkom Marina Begića iz 61. minute, nakon što je isti igrač ušao s klupe samo osam minuta ranije. Na vrata Osijeka se vratio kapetan i hrvatski reprezentativac Ivan Nevistić, koji je bio siguran te sačuvao svoju mrežu netaknutom. Ovo je treća pobjede kadeta u nizu i to bez ijednog primljenog pogotka.

Za NK Osijek, koji je ovom borbom našao svoje mjesto na drugom mjestu prvenstvene ljestvice, nastupili su Nevistić, Lišnić, Marin (od 41'. Pilj), Soldić, Lukačević, Gačić, Ikić (od 53'. Begić), Knežević (od 80'. Brlić), Jakić, Žaper i Čikvar.