Nakon problema s aduktorom, naš veznjak je spreman za nastup poslije gotovo šest tjedana stanke.

Nakon gotovo šest tjedana stanke u redovite treninge naše momčadi uključio se Robert Mudražija. Svakako nam je nedostajao u proteklom razdoblju jer je do ozljede definitivno bio jedan od najistaknutijih pojedinaca u redovima Bijelo-plavih.

Znate i sami da sam se pokušao vratiti ranije, da sam u Velikoj počeo intenzivnije trenirati, ali se ponovno pojavila bol u tom predjelu između aduktora i kuka. Sada se osjećam dobro, jedino što se energetski moram podignuti na nešto veću razinu. No, svakako je puno bolje stanje nego li je bilo. Spreman sam za subotu i jedva čekam ponovno se naći u momčadi, rekao je mladi hrvatski reprezentativac.

Opet je nužno pobjeđivati

Robert dugo nije mogao pomoći suigračima na terenu, nego ih je pratio kao gledatelj i navijač.

Bilo je sve jako dobro u onoj dugačkoj gostujućoj seriji, jedino je šteta što smo protiv Istre u Puli ispustili preostala dva boda u posljednjim minutama susreta. S Dinamom smo izgledali vrlo kvalitetno u prvom poluvremenu, no ne smijemo se zadovoljavati time da samo u jednom dijelu utakmice budemo na toj razini, posebice jer smo ostali bez ijednog boda.

Osječani su trenutno treći na ljestvici, a mala je bodovna razlika između njih, Lokomotive, Gorice i Rijeke

Sve su to vrlo dobre momčadi što pokazuju i njihovi rezultati. No, prvenstveno gledamo sebe i vjerujemo u vlastitu snagu i mogućnosti. Želimo se vratiti na drugu poziciju, a da bismo to učinili, opet je nužno pobjeđivati.

Stanku dočekati s tri nova boda

U subotu Osijek gostuje kod Slaven Belupa u Koprivnici. Za našeg veznjaka će to biti povratak u konkurenciju za najbolju momčad.

Ostali smo bez dva boda u domaćem ogledu s njima, kada su nam zabili u 86. minuti. Vjerujem da ćemo ovaj puta biti sretniji i zadovoljni po svršetku dvoboja. Želimo prvenstvenu stanku dočekati s nova tri boda na svom kontu.

Mudražija je član naše U-21 nacionalne vrste koja je ostvarila cilj u kvalifikacijskom ciklusu i ispunila očekivanja javnosti…

Žao mi je što nisam mogao biti s njima u tim završnim nastupima. O kakvoj igračkoj kvaliteti je riječ vidi se i po tomu što nam reprezentacija ostvaruje odlične rezultate i kada nije kompletna. Jako mi je drago zbog plasmana na Europsko prvenstvo i nadam se da ću se svojim igrama vratiti među one koji će i nadalje biti u kadru.