Ušao je u igru u 77. minuti i to mu je bilo dovoljno da sasvim konkretno pridonese uspjehu svoje momčadi.

Marin Pilj u igru je u Koprivnici ušao u 77. minuti i to mu je bilo dovoljno da sasvim konkretno pridonese uspjehu svoje momčadi. Također i da još jednom potvrdi kako je NK Osijek prošle zime napravio dobar potez kada ga je iz Novigrada vratio u Slavoniju i pružio mu priliku među Bijelo-plavima. Ovaj omaleni, tehnički vrlo potkovani i hitri veznjak uskoro će proslaviti 22. rođendan i u sve je ozbiljnijim razmišljanjima trenera Zorana Zekića. Protiv Slaven Belupa je na najbolji način iskoristio svoju minutažu.

Znali smo da će biti teško. Tvrda su momčad i nije ih lako probiti kada se povuku na svoju polovicu. Prvo poluvrijeme je bilo nešto slabije, iako su se suigrači trudili, međutim, protok lopte nam je bio sporiji. U drugom dijelu je sve izgledalo puno bolje, bili smo konkretniji i zasluženo pobijedili.

„Trener mi je rekao da uzmem loptu“

Posebno je upečatljiv bio Piljev pogodak iz slobodnog udarca u 82. minuti. Tako je vješto i precizno prebacio „živi zid“, ostavivši vratara Slaven Belupa bez ikakve šanse da sačuva mrežu…

I prvi gol je bio vrlo lijep, pao je nakon zaista lijepe kombinacije. Što se tiče moga pogotka, kada sam ulazio u igru trener mi je rekao da uzmem „slobodnjak“ ako se ukaže takva prilika. Hvala Bogu, ušla je i drago mi je da je tako. No, najvažnija su tri osvojena boda i idemo dalje.