Bez primljenog pogotka protiv Jedinstva

Početnici i predpočetnici u Gradskom su vrtu ugostili Jedinstvo iz Donjeg Miholjca u sklopu Prve kvalitetne lige mladeži. Svojevrsni derbi kola odigrali su početnici, jer bio je to susret ekipa sa samog vrha prvenstvene ljestvice. Bijelo-plavi su upisali pobjedu od 5:0 (Jaman 2, Ižaković, Gagulić, Mikić) te sada Jedinstvu, kao prvom pratitelju, bježe sedam bodova.
Uspješni su bili i predpočetnici, koji su na koncu bili bolji rezultatom 6:0 (Božić 2, Jaman, Vuksanović, Stažić, Barić).

U Slavonskom Brodu bez pobjednika

Na gostovanju u Slavonskom Brodu bili su juniori II i kadeti. Oni su snage odmjerili s Marsonijom, a susret u obje kategorije završen je neriješenim rezultatom. Junior II, za koje je poentirao Vinogradac, odigrali su 1:1. Zanimljivo da su u prvom susretu ove sezone, Bijelo-plavi na domaćem terenu proslavili pobjedu od 10:0.
Napet je bio i susret kadeta, koji su također podijelili bodove, a utakmica je završena bez pogodaka.

Svoje utakmice u 1. KLM još su odigrali pioniri II i mlađi pioniri. Susreti su odigrani u Podgrađu na terenima Grafičara, a Bijelo-plavi su u oba susreta došli do tri boda. Pioniri II s konačnih 8:0 bili su bolji od svojih domaćina (Ivančan 4, Trbojević 2, Damjanović 2), dok su mlađi pioniri ostvarili pobjedu od 9:0 (Sopić 3, Konig 2, Siler, Đurković, Lukadinović, Živković).

Hypo spriječio stopostotni učinak

Osijek je proteklog vikenda odigrao sedam utakmica u 2. KLM, u kojima je ostvario šest pobjeda i jedan remi. Do boda protiv Bijelo-plavih uspjela je doći momčad Hypa u kategoriji mlađih pionira II. Osijek je poveo na početku utakmice pogotkom Sopića, no domaćini u drugom poluvremenu dolaze do izjednačenja i konačnih 1:1.
Na gostovanju kod Hypa do sva tri boda došli su pioniri II pobjedom od 3:1 (Vrbanac 2, Damjanović).
Pioniri III u gostima su porazili Slavonac s 12:0 uz pet pogodaka Kosa, a još su zabijali Korov (2), Krivić (2), Anić, Malovan i Bobić. Pobjedu protiv Slavonca ostvarili su i mlađi pioniri II, a konačan rezultat bio je 10:0 (Rupčić 3, Barić 2, Jukić 2, Majdenić, Omerović, Bilić).

Đakovčani gosti u Gradskom vrtu

Mlađi pioniri II, početnici II i predpočetnici II na domaćem su terenu dočekali HNK Đakovo Croatia te iz sva tri susreta izašli kao pobjednici.
Predpočetnici II pogotkom Jamana došli su do pobjede od 1:0, utakmica početnika II završila je rezultatom 4:0 (Kolarević 2, Kovač, Posavec) u korist Bijelo plavih, a mlađi pioniri II bili su najefikasniji te je konačan rezultat u njihove utakmice bio 7:0 (Barić 2, Grgić 2, Jukić, Kovačević, Majdenić).