Bijelo-plavi su postigli tri pogotka, a strijelci su bili napadači Henty, Marić i Boban što je svakako ohrabrujuće.

Zoran Zekić bio je zadovoljan provjerom protiv mađarskog drugoligaša ZTE-a u Grabovcu. Bijelo-plavi su uvjerljivo pobijedili s 3:0 golovima Hentyja, Marića i Bobana, a provjera im je svakako dobro došla tijekom ove reprezentativne stanke.

Izuzev prvih petnaestak minuta kada smo pokazali malo neodgovornosti i u susret ušli nešto komotnije, sve ostalo je bilo na prilično dobroj razini. Ne samo da je pobjeda sigurna i izražena dosta visokim rezultatom, nego smo stvorili još puno prilika, posebno u drugih 45 minuta, istaknuo je trener Osječana.

Oporavljenici se vraćaju u ritam

Zaigrali su svi igrači koji su trenutno na raspolaganju stručnom stožeru, izuzev lakše ozlijeđenog Hajradinovića, bolesnog Bočkaja i reprezentativaca Mudražije, Ćavara i Šutala.

Dobro je da su Henty i Lopa odigrali ozbiljniju utakmicu, svaki po 60 minuta i vraćaju se u onaj ritam prije ozljeda. Nadam se da će do prvenstvenog susreta s Lokomotivom svi biti u konkurenciji za momčad što bi nam bilo itekako bitno. Ovo s Mađarima je bilo na sasvim solidnoj razini, mogu reći da sam zadovoljan onim što smo odigrali, kao i činjenicom da su nam sva tri gola postigli napadači, zaključio je Zekić.