Zagrijavanje za derbi između Osijeka i Rijeke počinje već u subotnje jutro u Tvrđi, a nastavak slijedi u Gradskom vrtu…

Temperatura se u Osijeku ovih dana spustila ispod nule, no sigurni smo da nas očekuje prilično „vruća“ nogometna subota. Osječani su domaćini Rijeci u derbiju 16. kola HNL-a, a zagrijavanje će započeti već od 9 sati u Tvrđi gdje će, u sklopu tradicionalnog Sajma antikviteta, biti i Bijelo-plavi korner. Isto se odnosi i na stadionski prostor u Gradskom vrtu, ispred istočne i zapadne tribine. Tom prigodom će biti moguće učlaniti se u Bijelo-plavi navijački klub, uz prodaju klupskih artikala i rekvizita kao i ulaznica za utakmicu, a zainteresirani mogu sudjelovati i u nagradnim igrama…

Besplatan gradski prijevoz za članove Kluba

Osječki GPP i za ovu utakmicu daruje članovima Bijelo-plavog kluba besplatan prijevoz u tramvajima i gradskim autobusima. To se odnosi na vrijeme od 11 do 19 sati (subota), dakako uz predočenje važeće članske iskaznice. Svoje će nagradne igre u to vrijeme imati još jedan klupski partner, Osječki taxi, a detalje možete potražiti na njihovoj Facebook stranici.

Policija obavještava da će za promet biti zatvorena Wilsonova ulica i to u vremenu od 12, pa do 18 sati i 30 minuta.

Što se tiče ulaznica, možete ih kupiti u pretprodaji ovoga petka do 17 sati na blagajni Istok, a na dan utakmice od 10 sati i na istočnoj i na zapadnoj blagajni, te od 13 do 15 sati na blagajni Sjever. Podsjećamo i na online kupovinu na ulaznice.hr.