Napadač Bijelo-plavih ne dvoji da njega i suigrače u Velikoj Gorici očekuje vrlo zahtjevna utakmica.

Gabrijel Boban je imao vrlo dobro razdoblje na tri uzastopna gostovanja od 9. do 11. kola HNL-a u kojima se redovito upisivao među strijelce. Nakon oporavlja od ozljede, u momčad se vratio protiv Intera u Zaprešiću, ušao u završnici susreta i postigao gol. Potom su Osječani igrali s Hajdukom na Poljudu kada je opet zatresao mrežu, a seriju je nastavio i protiv Rudeša u Kranjčevićevoj. U sva tri dvoboja Osijek je ostvario pun pogodak, pa bi bilo jako dobro da Gabrijel bude učinkovit i u nedjelju u Velikoj Gorici…

Naravno da bih i ja to volio. Slažem se da je sada opet vrijeme da se vratim među one koji zabijaju, a vjerujem da bi to bio i značajan doprinos pobjedi koju svi u svlačionici želimo, započeo je naš napadač priču o posljednjem jesenskom gostovanju.

Gorica će se sigurno „napaliti“

Trener Zekić najavio je tešku utakmicu, a i Boban se slaže da će put do bodova biti vrlo zahtjevan. Gorica nije slučajno visoko plasirana, samo s dva boda manje od našeg prvoligaša.

Svima su se dosad pokazali kao vrlo tvrd i neugodan suparnik. Doduše, malo su rezultatski posustali u posljednjim nastupima, ali nas to nikako ne smije uljuljkati. Dobri su, a i jasno je da će se na nas maksimalno „napaliti“ jer je bodovna razlika trenutno vrlo mala. Morat ćemo baš dobro „zapeti“ za još jednu važnu pobjedu kojoj se, dakako, nadamo.

Po maksimalan učinak do kraja jeseni

Osječka „sedmica“ nije nastupila u prvom ovosezonskom dvoboju s Goričanima kada su oni u Gradskom vrtu slavili s 1:0…

Bio sam na tribini i živcirao se, kao i dečki na terenu i navijači koji su uživo gledali susret. Mislim da tada nismo odigrali loše, ali smo previše toga promašili. Zwolinski nas je kaznio sjajnim pogotkom i ostali smo bez ijednog boda, iako nismo zaslužili poraz. Sada je prilika da im uzvratimo i rastužimo ih pred njihovom publikom. Trebamo „skupiti glave“, izvući još ove dvije utakmice, kako se to kaže, „na mišiće“ i vjerujem da bismo sa svih šest bodova završili jesen na drugom mjestu, zaključio je Boban.