Strijelac drugog pogotka za Osijek čestitao je cijeloj momčadi na prikazanoj igri i zalaganju.

Alen Grgić u Velikoj Gorici je postigao svoj prvi pogodak ove sezone. Bio je odlučujući za nova tri gostujuća boda s kojima je Osijek došao na treću poziciju na prvenstvenoj ljestvici.

Želio bih prvenstveno čestitati cijelom momčadi na prikazanoj igri, trudu i zalaganju kojega smo pokazali. Svakako je od svega najvažnije da smo pobijedili.

Nije se predugo čekalo na izjednačenje

Nije sve od početka baš bilo prema željama i očekivanjima, no nije trebalo ni previše vremena Bijelo-plavima da se stabiliziraju na terenu.

Ulazak u utakmicu je bio nešto lošiji, ali smo se ipak na vrijeme stabilizirali. U prilog nam je išla i činjenica da smo u prvom poluvremenu uspjeli izjednačiti. Potom smo se u svlačionici malo smirili, dogovorili što i kako dalje u nastavku susreta. Na kraju smo, eto, odradili jako dobar posao.

U pravo vrijeme, na pravom mjestu

Grgić je bio strijelac u 74. minuti nakon asistencije Bočkaja iz slobodnog udarca. S nekih 5-6 metara osječki je desni bočni „propucao“ inače sigurnog Kahlinu i lopta je završila pod gredom. Lijep gol, svakako značajan Osječanima…

Lijep? A dobro, može se reći. No, gol je gol, dobro da nam je donio pobjedu. Pero je dobro ubacio, bio sam u pravo vrijeme na pravom mjestu i zabio. Naravno da sam sretan zbog toga, još i više zbog pobjede.