Sve su tri naše momčadi u HNL-u za mladež u posljednjem jesenskom kolu ostvarile pun pogodak.

Na najbolji način naše su mlađe kategorije okončale jesenski dio natjecanja u HNL-u za mladež. Ostvaren je maksimalan učinak što znači da je svih devet bodova pripalo osječkim nogometašima. Juniori su na još jednom gostovanju došli do pobjede, ovaj puta protiv Sesveta. Bilo je 2:1 za Steinbrucknerove izabranike, a oba je pogotka postigao Durdov. Osijek je polusezonu završio na 6. mjestu s 20 bodova, dok je na samome vrhu Lokomotiva, ispred Hajduka.

Peto mjesto i Kadeta i Pionira

Kadeti su kraj jeseni dočekali na 5. poziciji, uz učinak od 23 osvojena boda. U ovoj konkurenciji lider je Dinamo. Isti plasman na tablici zauzimaju i osječki Pioniri koji su „ugrabili“ 25 bodova, a neke su nes(p)retno izgubili. Klubove u gornjem domu predvodi Lokomotiva koja je uvjerljivo vodeća. Prvenstvena utrka u svim kategorijama nastavlja se 23. i 24. veljače iduće godine.

Četiri sigurne pobjede nad Tuzlacima

Spomenut ćemo i prijateljske oglede ostalih momčadi Bijelo-plavih, u okviru Škole nogometa. U gostima su nam bile mlade selekcije iz FK Tuzla. Svi su susreti okončani pobjedom Osječana, a najuvjerljiviji su bili Mlađi pioniri koji su slavili čak s 10:0 (Sopić 5, Konig 2, Sile, Čalopek i Živković po 1). Početnici su bili bolji rezultatom 5:2 (Jaman i Kolarević po 2 i Mikić), Predpočetnici su svoje goste pobijedili sa 7:0 (Janjić 2, Ljubojević, Sabo i 2 autogola). Najviše je pogodaka bilo u ogledu Predpočetnika II, uz rezultat 8:5 (Vidović 3, Tomić 2, Kiraly, Mendeš i Mrkonjić po 1).