Zoran Zekić ističe kako je njegova momčad dobila najtežeg protivnika, ali je u jednoj utakmici uvijek sve moguće.

Nogometaši Osijeka u polufinalu Kupa Hrvatske igrati će protiv Dinama u Maksimiru! To je odlučeno na današnjem ždrijebu u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza, dok drugi polufinalni par čine Inter i Rijeka. Utakmica u Zagrebu bit će odigrana 24. travnja iduće godine, a zanimljivo je da će se Osijek i Dinamo istoga tjedna sastati i u prvenstvenoj utakmici, tri dana kasnije u Gradskom vrtu…

Daleko je travanj iduće godine

Jasno je da su Osječani dobili najtežeg suparnika u ovom izvlačenju parova. No, bez obzira na to sigurno neće odustati od borbe za ulazak u veliko finale.

Sve je bilo moguće u „bubnju“, a nama se, eto, dogodilo da izvučemo najjačeg mogućeg protivnika. Sigurno nećemo kukati i razmišljati kako je sve unaprijed izgubljeno. No, daleko je travanj 2019., moramo mi sada razmišljati o suboti i pobjedi nad Interom. O Dinamu ćemo kada za to dođe vrijeme. Uostalom, možda oni uspiju jako daleko dogurati u Europskoj ligi, a mi uhvatimo dobar zalet u drugom dijelu sezone… U jednoj je utakmici uvijek sve moguće. Da bi se osvojio Kup teško je izbjeći Dinamo, no nismo ga baš morali dobiti u polufinalu i još na njegovom terenu. Ipak, nema nikakve predaje unaprijed, naprotiv, poručio je trener Bijelo-plavih Zoran Zekić.