NK Osijek zahvaljuje svima koji su se odazvali pozivu za uklanjanje snježnog pokrivača s travnjaka u Gradskom vrtu.

Zajednička akcija uklanjanja snježnog pokrivača s travnjaka u Gradskom vrtu – uspješno je odrađena! U sedam sati ujutro okupilo se dvjestotinjak navijača, klupskih djelatnika, mladih nogometaša Osijeka, članova Gradskog društva Crvenog križa, udruge (Ne)ovisnost i ostalih dragovoljaca koji su spremno prihvatili poziv iz Nogometnog kluba Osijek. Teren je očišćen za dva sata i bit će spreman za odigravanje današnje utakmice koja je na rasporedu od 13 sati.

Motiv nije bila naknada, nego ljubav prema Klubu

Poznato je kako je naš Klub odlučio, ovom prigodom, platiti radni sat (25 kuna) svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, a vrijedno je istaknuti kako su se članovi Kohorte odrekli svoje naknade u humanitarne svrhe. Naime, odlučili su na taj način pomoći u liječenju Dijane Vranješ koja mora na operaciju kukova. Njihov primjer slijedili su i mnogi drugi navijači i simpatizeri našeg prvoligaša, pa su se i oni odrekli pripadajućeg novca u istom cilju.

NK Osijek zahvaljuje svima koji su nam pomogli u čišćenju snijega i omogućavanju uvjeta za nastup nogometaša Osijeka i Intera. I na ovom se primjeru još jednom očitovala pripadnost navijača najdražem klubu jer su nam već po dolasku poručili da ih ne zanima nikakva naknada, nego im je motiv dolaska bio ljubav prema Bijelo-plavima.