Tekstualni prijenos utakmice protiv Intera. Utakmica počinje u 13 sati, a aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

OSIJEK - INTER 6:0

89' kakva kanonada u mreži gostiju! Grgić je treći puta asistent na današnjoj utakmici, a Marić postiže svoj treći pogodak!

89' GOOOOOOL 6:0 - MARIĆ

87' stopostotnu priliku na suprotnoj strani propušta Ajayi, kojega je uposlio Andrić. 

83' "pukla je petarda" u Gradskom vrtu! Grgić je s desne strane još jednom idealno asistirao, ovaj puta Špoljariću koji je postigao svoj prvi pogodak ove sezone u prvoligaškoj konkurenciji. Podsjećamo da je čak 10 zabio u drugoligaškom natjecanju. 

83' GOOOOOL 5:0 - ŠPOLJARIĆ

81' evo nam još jednog gola! Špoljarić je dao loptu za Janžu na lijevom boku, Slovenac je je odlično ubacio u sredinu, Kelava tek odbio loptu, a Marić s nekoliko metara ne može pogriješiti - 4:0. 

81' GOOOOOOL 4:0 - MARIĆ 

80' Pilj je proigrao Marića koji je u kaznenom prostoru, ali loše puca...

75' igru napušta Boban, ušao je Špoljarić. 

73' javna opomena za Pilja. 

72' stopostotna prigoda za Inter. Ajayi je ubacio s lijeve strane, na drugoj vratnici se našao Vukčević i sa svega nekoliko metara prebacio vrata!

69' Brezovec je iz "slobodnjaka" natjerao Malenicu da se ispruži i "skine" loptu iz desnog kuta. 

68' izlazi Henty, ušao je Lopa. 

63' ritam je ipak nešto sporiji, Osječani imaju sigurnu prednost koja je u nastavku mogla biti još uvjerljivija...

57' Muhar je pokušao nešto više učiniti u domaćem kaznenom prostoru, pucao je čelom nakon prekida, ipak bez nekog posebnog učinka. 

49' sada je još bolju situaciju imao Marić! Centrirao je Boban s desnog krila, Marić je ostao na pet metara neometan, no njegov je udarac glavom Kelava refleksno uspio obraniti. 

48' Pilj je odmah u vrlo izglednoj prigodi. Pucao je s 15 metara iskosa s desne strane, no promašio je okvir vratiju. 

46' počeo je drugi dio susreta u Gradskom vrtu uz po jednu izmjenu na obje strane. Kod Osječana je Bočkaja zamijenio Pilj, a u redovima gostiju gledat ćemo Ajayija umjesto Vuka. 

45' završeno je prvo poluvrijeme, odlični Osječani  imaju uvjerljivu prednost od 3:0! Susret prati 670 gledatelja. 

45' još jedan pogodak u samoj završnici. Bočkaj je centrirao s desne strane, Kelava je nakratko izbio loptu ispred Marića, ali samo do Janže. No, Slovenac ne uspjeva pucati, ali zato lopta dolazi do Hentyja koji nema problema zatresti mrežu. 

45' GOOOOOOL 3:0 - HENTY

43' sada opet, nakon asistencije Pušića, zdesna prijeti Boban! Loptu je poslao preko grede. 

42' još jedna prava šansas za domaću momčad. Pušić puca s 13 metara, lopta odlazi pokraj desne vratnice. 

41' velika prigoda za Osječane! Boban je unutar kaznenog prostora već zaobišao i vratara Kelavu, ali je Prenga uspio spriječiti siguran pogodak!

35' Hajradinović je, kao i inače, bio iznimno precizan s bijele točke i poslao loptu u gornji lijevi kut za 2:0. 

35' GOOOOOOOL 2:0 - HAJRADINOVIĆ (11m)

34' jedanaesterac za Osijek! Hajradinović je ubacio loptu s lijeve strane pred gostujuća vrata, gdje je Čeliković srušio Marića. Igrač Intera je pritom i "požutio". 

27' Zaprešićani su nakon primljenog gola sve češće na osječkoj polovici. 

19' domaćin je iz vrlo lijepe akcije zabio pogodak, sve je išlo baš kao "po špagi".

13' Osijek je došao u vodstvo! Pušić je izvrsno proigrao utrčalog Grgića na desnoj strani, ovaj je idealno primirio loptu u šesnaestercu i onda nesebično uposlio Marića na petercu. Osječkom napadaču zaista nije bilo teško iz blizine pogoditi mrežu. 

13' GOOOOOOOL 1:0 - MARIĆ

11' odmah su uzvratili Bijelo-plavi! Kelava je istrčavanjem omeo Bobana u naletu, odbio je loptu na 25 metara od svojih vratiju, baš na nogu Hajradinoviću koji je odmah pucao, međutim, nije bio precizan. 

10' velika šansa za goste! Vukčević je ubacio s desne strane, Postonjski na prvoj vratnici pucao glavom, Malenica je odbio loptu koja je ipak krenula prema mrežu da bi Grgić s gol-linije spriječio pogodak!

8' Lončar je vrlo rano zaradio žuti karton. 

1' utakmica je počela. 

Glavni sudac je M. Vidulin (Kanfanar), a pomoćnici su mu R. Kezele (Rijeka) i N. Kečkiš (Virovitica). 

Inter će nastupiti u sastavu: Kelava, Prenga, Valentić, Muhar, Bosec, Čeliković, Brezovec, Postonjski, Vuk, Vukčević i Andrić. Pričuve su: Topolović, Burzanović, Ajayi, Haramustek, Solomon, Zulim i Ljubić. 

Za Osijek će na oproštaju od navijača i jesenske polusezone igrati: Malenica, Škorić, Lončar, Grgić, Janža, Pušić, Hajradinović, Bočkaj, Boban, Henty i Marić. Na klupi su: Santini, Kamenar, Lopa, Špoljarić, Šorša, Pilj i Šutalo. 

Snijeg je u potpunosti uklonjen s terena i utakmica između Osijeka i Intera bit će odigrana! Još jednom, NK Osijek zahvaljuje svima koji su sudjelovali u zajedničkoj akciji koja je uspješno odrađena u jutarnjim satima.