Sve u hotelu i oko njega je vrlo ugodno i praktično, kao i okruženje u kojemu Bijelo-plavi borave i treniraju.

Baš kao i na Malom Lošinju, Osječani i u Rovinju mogu biti vrlo zadovoljni onim što ih je dočekalo u Family hotelu „Amarin“ i njegovom okruženju. Smješteni smo, dakle, na poluotoku nedaleko grada, u bajkovitim mediteranskim vrtovima. Sve izgleda iznimno lijepo već na prvi pogled, a gostima je ponuđeno uistinu puno toga. Raznovrsni sadržaji i igrališta, atraktivan kompleks bazena, wellness i spa centar, restorani i snack barovi, igraonice i pomno osmišljeni programi Amarin Kids kluba čine ovaj hotel prvim izborom za obitelji s djecom. Sve je idealno za opuštajući, ali i aktivni obiteljski odmor budući da uistinu svatko može pronaći nešto za sebe.

Sadržaja je napretek

Pronašli su, dakako, i nogometaši Osijeka koji će u ovom dijelu Istre ostati do 26. siječnja, dakle puna dva tjedna. Osim što će koristiti vanjske terene u Rovinju i okruženju, na raspolaganju im je prostrani i dobro opremljeni fitness, a razgibavanja su uvijek moguća i u prekrasnom prirodnom ambijentu nadomak obale, kojim dominira zelenilo. U takvom ozračju, na vrlo ugodnoj zimskoj temperaturi koja prelazi 10 Celzijevih stupnjeva, Bijelo-plavi će se nastojati što bolje pripremiti za nastavak sezone. Ovaj dio priprema će biti ne samo duži od lošinjskih, nego i intenzivniji, pa i zanimljiviji jer nas čekaju i kontrolne utakmice.

U srijedu protiv Grobničana

Prva će na redu biti u srijedu, kada će Zekićevi izabranici putovati u Mavrince nedaleko Rijeke. Tamo će odmjeriti snage s momčadi Grobničana, članom četvrte lige Nogometnog središta Rijeka. Bit će to zapravo „zagrijavanje“ za jače oglede koji će potom uslijediti s klubovima koji se također pripremaju na istarskom području.

Foto: Family Hotel Amarin