Tekstualni prijenos pripremne utakmice protiv slovenskog prvoligaša NK Domžale. Utakmica počinje u 11:15 sati, a aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

OSIJEK - DOMŽALE 5:0

90' kraj utakmice, još jedan odličan nastup Bijelo-plavih i nova uvjerljiva pobjeda. 

83' Henty napušta igru, ušao je Talys. 

82' Pečnik je imao dobru situaciju za udarac, lopta odlazi iznad okvira vratiju. 

79' kakav gol Grgića! Boban je oduzeo loptu ispred protivničkog šesnaesterca, proigrao je  utrčalog Grgića koji ulazi u kazneni prostor i pravom "bombom" šalje loptu pod samu gredu. Neobranjivo i za dvojicu vratara!

79' 5:0 - GRGIĆ

77' izlazi Marić, u igri je Ejupi. 

76' lijepa akcija Bočkaja i Grgića, ipak nema završnice...

70' Ivušić ulazi umjesto Malenice. 

61' Boban je u opasnom naletu po desnom krilu, šteta što Marić nije uspio doći do ove lopte u sredini...

54' evo nam pogotka i u drugom dijelu. Opet je sjajno raspoloženi Grgić bio u ulozi asistenta, lopta ide na desnu stranu prema utrčalom Bobanu koji gađa desni kut, vratar je uspio tek skrenuti loptu u mrežu. 

54' 4:0 - BOBAN 

46' za Domžale u nastavku igraju: Tetičković, Guček, Hodžić, Morris, Belima, Urh, Pečnik, Rom, Ibričić, Svetlin i Nicholson.

46' počinje drugo poluvrijeme, Bijelo-plavi ostaju u istom sastavu. 

45' kraj prvog poluvremena u kojem smo ponovno dosta toga vidjeli, a Osijek je i danas vrlo učinkovit i efikasan. 

45' odlična intervencija Malenice! Urbančić je ubacio iz slobodnog udarca, Vuk je dobro glavom usmjerio loptu u donji desni kut, a osječki vratar sjajnim refleksom spriječio pogodak. 

38' Mariću lopta dolazi na čelo, ali nije bilo pravog udarca sa 7-8 metara...

35' sada je već 3:0! Opet su Osječani sjajno kombinirali i ponovno su bili isti akteri na sceni. Bočkaj pronalazi Grgić, ovaj odlično ubacuje zdesna u sredinu, a Henty malo iskosa neumoljivo trese mrežu iz blizine. 

35' 3:0 - HENTY

33' odlična akcija za povećanje vodstva Bijelo-plavih! Bočkaj je asistirao Grgiću na desnom krilu, uslijedio je idealan centaršut u sredinu, Henty je majstorski prevario svoga čuvara, namjestio se potom na udarac desnom nogom i sa 10-11 metara naciljao sam lijevi kut. 

33' 2:0 - HENTY

31' prijete i Slovenci. Haljeta je u naletu, ali je zaustavljen na rubu šesnaesterca. 

30' sada je opet bilo opasno. Pilj je prošao desnom stranom i dobro ubacio loptu u sredinu, a Boban u trku ne uspjeva šutirati kako je želio...

29' Osijek je došao u vodstvo! Henty je lijepo "proturio" loptu iza leđa protivničkih braniča do Bobana koji odmah puca, Mulalić uspjeva obraniti, no lopta dolazi do Marića koji vrlo precizno s desetak metara pogađa donji desni kut. 

29' 1:0 - MARIĆ

28' nakon ubačaja iz kuta prijeti i Domžale. Lopta na drugoj vratnici dolazi do Steina koji se ne snalazi. 

23' Bočkaj ubacuje iz kornera, Škorić nije uspio bolje zahvatiti loptu glavom. 

18' Žinić je u šesnaestercu, Škorić mu je na vrijeme "uklizao", Slovenci traže kazneni udarac, a lopta dolazi do Kolobarića koji iz odlične prigode - prebacuje gredu!

16' Osijek je u kontri, Henty je fino proigrao Bobana koji s lijeve strane ubacuje loptu u sredinu, ali je Mulalić dobro pratio centaršut i spriječio moguću gol-šansu...

11' i na drugoj strani stopostotna prigoda. Mujan je bio "oči u oči" s Malenicom koji je obranio njegov udarac i sačuvao mrežu. 

8' "zicer" za Osječane! Boban je idealno proigrao Hentyja u prazan prostor, Nigerijac izlazi sam ispred Mulalića, ali vratar Domžala nogom brani njegov udarac. Lopta se odbila do Marića, no ni on nije uspio svladati Mulalića. 

1' utakmica je upravo započela. 

Glavni sudac bit će Marin Bubinić (Umag).

Domžale će igrati u sastavu: Mulalić, Žinić, Haljeta, Hrovat, Stein, Kolobarić, Radovanović, Urbančić, Femec, Mujan, Vuk. 

Za Osijek će zaigrati ista jedanaestorica kao i protiv ND Gorice: Malenica, Škorić, Tomelin, Grgić, Janža, Pušić, Pilj, Bočkaj, Boban, Henty i Marić. Na klupi su: Ivušić, Talys i Ejupi. 

Već ste mogli pročitatati da je ovaj susret trebao biti odigran u Umagu, međutim, tamo je iznenada pao snijeg, pa su Slovenci doputovali kod nas u Rovinj. 

Dobrodošli na službenu web stranicu NK Osijek gdje će uskoro započeti tekstualni live prijenos prijateljske utakmice između Bijelo-plavih i slovenskih Domžala.