Bijelo-plavi su u Istri imali sve što im je bilo potrebno za kvalitetan rad i zadovoljni napuštaju svoju pripremnu bazu.

Završile su pripreme našeg prvoligaša u Rovinju. Ovdje je momčad provela dva tjedna i napunila „akumulatore“ za sve ono što slijedi u nastavku sezone. Bili smo smješteni u vrlo udobnom i komfornom Family hotelu „Amarin“, izvan samoga grada, odmah uz more, a na treninge smo išli na Valbrunu, stadion NK Rovinj čiji nogometaši igraju u četvrtoj ligi. I pomoćni i glavni teren su bili vrlo dobro pripremljeni za sve naše aktivnosti, a već smo istaknuli kako nas je i vrijeme baš poslužilo i išlo nam „na ruku“ još od samog dolaska na Jadran, pa sve do povratka u Osijek.

Zahvala domaćinima i gospodinu Čačiću

Dugujemo zahvalnost svima koji su nam rovinjski dio priprema učinili lakšim i ugodnijim. Hotelsko osoblje je bilo ne samo profesionalno nego i vrlo susretljivo, a ništa nam nije nedostajalo niti na stadionu. Pritom posebno ističemo susretljivost i značajnu logističku pomoć gospodina Željka Čačića koji je brinuo o travnjacima i svemu drugome što nam je bilo bitno tijekom odrađivanja treninga. Također, sve je uvijek na vrijeme pripremio i za odigravanje kontrolnih utakmica, omogućivši i izvjestiteljima koji su ih pratili da imaju što kvalitetnije uvjete za rad. Vrijedno je napomenuti da je rovinjski sportski kompleks u više navrata koristila i najbolja hrvatska nogometna vrsta, a sada su i Osječani iskoristili sve pogodnosti ovog dijela naše jadranske obale za svoje planirane aktivnosti.

Foto: Family Hotel Amarin