Dječaci rođeni 2008. godine odigrali su pet utakmica i sve su ih riješili u svoju korist, u finalu svladavši Ferencvaros.

Početnici Nogometnog kluba Osijek, igrači rođeni 2008. godine, ostvarili su lijep uspjeh na drugom međunarodnom „Kupu Buša“ održanom u Mohacsu. Učenici Hrvoja Kurtovića osvojili su prvo mjesto ostvarivši svih pet pobjeda na tom dvoranskom turniru. U skupini su naši dječaci prvo igrali s PMFC-om kojega su svladali s 2:1 (Jaman 2), zatim su bili bolji od Videotona rezultatom 3:1 (Jaman 2 i Ižaković), a na kraju i od novosadske Vojvodine s 1:0 (Jaman).

Dva pojedinačna priznanja

Nakon osvojenog prvog mjesta u konkurenciji spomenutih klubova, Osijek je u polufinalu igrao protiv Kaposvara kojega je nadigrao čak sa 8:0 (Jaman 2, Čočaj, Gagulić, Košir, Krstić, Ižaković i Mikić). Finalni dvoboj Osječani su odigrali s još jednim mađarskim klubom, budimpeštanskim Ferencvarosem. Bilo je 3:1 za Bijelo-plave, ponovno uz dva pogotka Jamana, a među strijelce se upisao i Kolarević. Nezaustavljivi Dražen Jaman bio je najbolji strijelac turnira dok je priznanje za najboljeg igrača pripalo Arsenu Čočaju.