Uz već standardno besplatne vožnje GPP-a, iskoristite popust i na bijelo-plavi zimski set!

Svi ljubitelji nogometa u Gradu na Dravi konačno su došli na svoje, s obzirom na to da počinje druga polusezona HT Prve lige! Mi smo vas odlučili dodatno razveseliti te smo pripremili akciju na zimski set NK Osijek (kapa + šal), kako biste bez straha od hladnoće i, naravno, u bijelo-plavim bojama, bodrili dečke s tribina. Promotivna cijena zimskog seta je 120 kuna, a akcija vrijedi do kraja prodaje polugodišnjih ulaznica, odnosno do 8. 2. 2019.
Svoj zimski set potražite na našim promo štandovima, a kupovina je moguća i na dan utakmice od 11 sati u našem mini-vozilu kod zapadne tribine ili od 13 sati na bijelo-plavom korneru kod istoka.

Korisne informacije za navijače

Vrata stadiona Gradski vrt otvaraju se dva sata prije početka utakmice, što znači da se na tribine može ući već od 13 sati. Za gostujuće navijače bit će od tada otvorena blagajna Sjever, a važna informacija je i za gledatelje koji će susret pratiti s Istoka i Sjevera. Naime, tijekom odmora između dva poluvremena, zbog činjenice  da je riječ o utakmici visokog rizika (prema sigurnosnoj procjeni policije), neće biti moguće napuštati tribine i ponovno se vraćati.

Besplatno u tramvajima i autobusima

Wisonova ulica će i ovaj puta biti zatvorena za prometovanje u vremenu od 12 do 18,30. Za one koji dolaze osobnim automobilom, preporuka je da parking pokušaju pronaći na južnoj strani, kod dvorane Gradski vrt. Parkiranje u takozvanoj „rupi“ na sjeverozapadnom dijelu stadiona ovaj puta je predviđeno samo za gledatelje sa sjeverne  tribine. Nastavlja se praksa da će u tramvajima i gradskim autobusima GPP-a navijači s članskim iskaznicama Bijelo-plavog kluba ponovno imati besplatan prijevoz i to u vremenu od 13 do 19 sati.