Jasno je da Osječani uoči novog prvenstvenog susreta razmišljaju isključivo o pobjedi i ostanku na drugoj poziciji.

Analizirali su Osječani utakmicu s Hajdukom i odmah se, već na prvom ovotjednom treningu, posvetili novom susretu kojega će u petak imati protiv Rudeša u Kranjčevićevoj. U momčadi nije zavladalo preveliko razočaranje nakon poraza na startu iako je svima krivo što se ostalo bez bodova.

Ne možemo sada vratiti izgubljeno, pa se onda i ne vrijedi previše vraćati na nedjelju. Teško nam je bilo prihvatiti da smo poraženi, ali sve je to nogomet. U nekim ranijim susretima smo bili vrlo efikasni, a s Hajdukom smo promašivali prave prilike i nije nam se posrećilo da prođemo bolje. Sada je važno pobijediti u idućoj utakmici i sve će opet biti u redu, ističe naš iskusni stoper Gutieri Tomelin.

Kiksa ne smije biti!

U Kranjčevićevoj, protiv Rudeša, kiksa jednostavno ne smije biti. To je poruka koja ovih dana stiže iz osječke svlačionice, a Brazilac koji se sada već udomaćio u gradu na Dravi dodaje:

Oni su na dnu tablice, daleko od ostalih momčadi u Ligi, što ne znači da ne mogu nekoga iznenaditi, ako ih se ne shvati ozbiljno. Mi ne gledamo kako je Rudeš prošao protiv Dinama i koliko je golova primio, nego razmišljamo o tome kako odigrati dobru utakmicu i osvojiti tri boda koja ne smijemo ispustiti. Znamo da moramo pobijediti i na nama je sada da to i napravimo. No, neće pobjeda doći sama od sebe, to vrijedi imati na umu, dodao je Tomelin.

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL