U standardnom terminu, petak 20 sati, ekipa NK Osijek TV-a pripremila je novu epizodu BP11.

Prošla su dva tjedna, što znači da se ponovno gledamo u Bijelo plavom jedanaestercu. U zanimljivih 11 minuta, pod voditeljskom palicom Tonija Jelića i u produkciji NK Osijek TV-a, pogledajte aktualna događanja u i oko Nogometnog kluba Osijek.

Premijerno emitiranje započinje od 20 sati na našem YouTube kanalu, a zanimljivih tema ni ovaj put neće nedostajati.

Rođendan Kluba proslavili smo nastavkom prošlogodišnje akcije darivanja beba, a u BP11 donosimo posjet rodilištu i našim novim malim članovima. U sklopu projekta #pokrenimograd naši su igrači gostovali na Školskom sportskom danu u dvorani Zrinjevac, a voditelj programa bio je Mario Mihić Miha. Ponosni smo i na novu suradnju s Gimnastičkim društvom „Osijek-Žito“, a u video prilogu imat ćete priliku vidjeti kako je izgledao gimnastički trening polaznika Škole nogometa Nogometnog kluba Osijek te što nam je rekao poznati hrvatski sportaš i veliki navijač Bijelo-plavih, Robert Seligman

Nastavljamo dalje i s rubrikom Inside, u kojoj ćemo vidjeti kako izgleda posao fizioterapeuta prve momčad iz prve ruke. Uoči utakmice protiv Lokomotive, prisjetit ćemo se i posljednjih pet pogodaka koje su Bijelo-plavi zabili Zagrepčanima.

Bijelo plavi jedanaesterac možete pogledati i na HNTV-u, 7. ožujka od 20 sati i 30 minuta.

NK Osijek TV