Kleinheisler je neizostavan na popisu mađarskog izbornika Rossija, a 24. ožujka u Budimpeštu stiže naša Hrvatska.

Sve je više reprezentativnih poziva u Gradskom vrtu. Laszlo Kleinheisler je neizostavan u reprezentaciji Mađarske, pa ga je izbornik Rossi, koji je u nedjelju bio u Gradskom vrtu, uvrstio među kandidate i za predstojeće utakmice sa Slovačkom i Hrvatskom (24. ožujka, Budimpešta). Bez obzira na to što je imao dužu stanku i samo je jedna utakmica iza njega u proteklom razdoblju, Laszlo je vrlo bitan igrač za Mađare, tako da će ponovno biti u kadru naših sjevernih susjeda. Što se tiče Erika Janže, on je imao predpoziv za oglede s Izraelom i Sjevernom Makedonijom, no ipak na kraju nije ostao među onima koji će se naći u konkurenciji…

Ćavar protiv Caimacova

Marijan Ćavar je ponovno dobio poziv za U-21 selekciju Bosne i Hercegovine koju očekuje kvalifikacijski dvoboj s Moldavijom na sarajevskoj Grbavici. Zanimljivo je da će mu s druge strane terena biti Mihail Caimacov iz Osijeka II koji je među pozvanima za moldavsku nacionalnu vrstu. U reprezentaciji U-20 zaigrat će Tomislav Soldić, još jedan prvotimac naše B momčadi. On putuje u švicarski Kriens gdje će biti odigrana prijateljska utakmica između Švicarske i Hrvatske. Todor Todoroski, novi član osječkog drugoligaša, participirat će za U-21 selekciju Makedonije na „Antalya Cupu“.

Šutalo neizostavan u selekciji U-19

Boško Šutalo je standardan u vrsti U-19 koja nastavlja kvalifikacije za Europsko prvenstvo. U Sinju i Dugopolju izabranike Ivana Gudelja očekuju dvoboji s Njemačkom, Mađarskom i Norveškom. Za reprezentaciju U-17 poziv je dobio Filip Kovačević. Ta se nacionalna momčad također bori za odlazak na EURO. U danskom Silkeborgu će odmjeriti snage s Danskom, Engleskom i Švicarskom. Franko Kolić i Marko Milošević pozvani su u selekciju U-16 za dvije prijateljske dvoboje protiv Turske.