„Kameni“ je u Gradski vrt stigao u ljeto prošle godine iz Rudeša, a do sada je skupio 17 nastupa, uz dva pogotka.

Ovoga petka svoj 25. rođendan slavi naš prvotimac Karlo Kamenar i ovom prigodom mu želimo sve najbolje! Rođen je 15. ožujka 1994. godine u Zagrebu, a nogomet je počeo igrati u mlađim kategorijama zagrebačkog Dinama. Potom se nastavio razvijati u Školi nogometa Lokomotive, da bi nakon toga seniorsku karijeru gradio u Stupniku i Rudešu iz kojega je prošloga ljeta došao u Gradski vrt.

Debitirao protiv Hajduka

Za Bijelo-plave je Kamenar debitirao u prvom kolu ove sezone kada je u Gradskom vrtu gostovao splitski Hajduk, a Osječani su pobijedili s uvjerljivih 4:1. Do sada je ukupno skupio 17 nastupa, od toga 15 u HNL-u i dva u nacionalnom Kupu. Pritom je zabio dva gola, po jedan u svakom natjecanju. Strijelac je bio u Krapini gdje su Osječani svladali Zagorec s 3:0 dok je u borbi za bodove suparničku mrežu pogodio u ogledu s Istrom 1961 u Puli koji je završio neriješenim rezultatom 1:1. Njegovom učinku treba pridodati i dvije asistencije za golove. U Europi još nije imao priliku zaigrati.

Samo u Krapini svih 90 minuta

Zanimljivo je istaknuti kako je Karlo, u spomenutih 17 utakmica u kojima je participirao na terenu, samo jednom odigrao svih 90 minuta. Bilo je to u Kupu protiv Zagorca kada je postigao i pogodak. Devet puta je bio u početnoj jedanaestorici, dok je u šest prvenstvenih dvoboja ulazio s pričuvne klupe. U mlađim danima zabilježio je dva nastupa za reprezentaciju U-17. Suigrači ga najčešće zovu „Kameni“, a nadamo se da će u predstojećem razdoblju ostvariti i sve svoje nogometne želje u našoj sredini.