Nigerijski napadač također je među onima koji će vježbati na terenima Puskas Akademije.

U četvrtak u ranim poslijepodnevnim satima Bijelo-plavi odlaze na četverodnevne pripreme u mađarski Felcsut. Tamo će trenirati 20 igrača: Malenica, Ivušić, Antolović, Janža, Gutieri, Radeljić, Boban, Kamenar, Ejupi, Lopa, Dugandžić, Šorša, A. Barišić, Žaper, Škorić, Pušić, Grgić, Marić, Pilj i Henty. Dakle, nigerijski napadač se nakon duže stanke i rehabilitacije vraća u pogon i priključuje suigračima.

Zekić očekuje maksimalnu koncentraciju

Neće biti reprezentativaca Kleinheislera, Abazaja, Ćavara i Šutala, kao ni Špoljarića i Lončara koji će pojačati kadar B momčadi za drugoligašku utakmicu protiv Lučkog. Trener Zoran Zekić očekuje prije svega maksimalnu koncentraciju svih igrača u odrađivanju predviđenih aktivnosti.

Rekao sam da se moramo potpuno mobilizirati jer se jedino tako možemo izdignuti iz situacije u kojoj smo se našli. Samo se kroz rad i ispravljanje nedostataka nešto može napraviti, razmišljajući da zajednički moramo dati sve od sebe kako bismo se vratili pobjedama koje uvijek donose i nužno samopouzdanje, ističe Zekić.

Vidjeti u kakvom je stanju Henty

Poznato je da će Osijek u petak odigrati prijateljski susret protiv mađarskog prvoligaša Puskas Akademije.

Najvjerojatnije će svi igrati, ovisno o tomu hoće li svaki pojedinac biti spreman za nastup. Vidjet ćemo kakva je situacija s Hentyjem i koliko će on biti u mogućnosti participirati u radu i na utakmici. Trenirat će se i u manjim skupinama, posebno na podizanju agresivnosti. Šteta što nismo kompletni, ali ćemo i bez onih koji su odsutni nastojati što bolje iskoristiti boravak u Mađarskoj.