Tekstualni prijenos prijateljske utakmice protiv Puskas Akademije. Utakmica počinje u 14 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

PUSKAS - OSIJEK 1:1

90' + 1 susret je završio neriješenim rezultatom, Osijek je pobjedu ispustio neposredno uoči posljednjeg sučevog zvižduka. 

90' Puskas Akademija dolazi do izjednačenja u posljednjoj minuti susreta. Arabuli je odličnom okomitom loptom izbacio iz igre zadnju liniju Bijelo-plavih, u punom trku je s desne strane bio Tamas i kada je došao u situaciju za udarac, mirno je i vrlo precizno sa 7-8 metara pogodio sam donji desni Ivušićev kut. 

90' 1:1 - TAMAS

88' žuti karton dobio je Dugandžić. 

85' preostaje još pet minuta do kraja susreta, Osijek i dalje ima vodstvo pred stotinjak gledatelja na Pancho Areni. 

80' posljednje zamjene kod Osječana. Izlaze Gutieri i Janža, ušli su A. Barišić i Radeljić. 

76' "požutio" je Janža. 

74' ulazi Grgić umjesto Bobana. 

73' dobar udarac Ejupija sa 18 metara, Danilovics "izvlači" loptu iz lijevog kuta i odbija u korner. 

72' žuti karton dobio je Žaper. 

71' Janža s lijevog krila dobro centrira, Dugandžić zamalo ne stiže na tu loptu, na 8-9 metara od Danilovicsa. 

69' posljednja zamjena igrača kod domaćina. Na klupu odlazi Urblik, na terenu je Sipos. 

68' dvostruka zamjena kod Osječana. Igru su napustili Lopa i Kamenar, a ušli Žaper i Pušić. 

67' još jedna izgledna situacija za Puskas Akademiju. Opet je Urblik pucao, ovaj puta nogom iz "voleja", a lopta je ispred gol-linije pogodila Škorića koji je tako spriječio izjednačenje. 

66' dobra šansa za Mađare. Urblik je iz blizine pucao glavom, srećom pa nije bio dovoljno konkretan. 

62' izlazi Henty, ušao je Dugandžić. 

61' Arabuli se pomalo iznenada našao u prilici, nije dobro primio loptu, pa je Ivušić stigao intervenirati. 

60' Vega je ubacio iz kuta, Krizan najviše skočio u kaznenom prostoru, ali je loptu poslao iznad grede. 

46' Za Puskas Akademiju u nastavku igraju: Danilovics, Osvath, Krizan, Poor, Trajkovski, Urblik, Szakaly, Taylor, Tamas, Arabuli i Vega. 

46' počeo je drugi dio susreta, kod Osječana je samo Ivušić ušao umjesto Malenice. 

45' završeno je prvo poluvrijeme, Osijek ima minimalnu prednost. 

44' Osijek je došao u vodstvo nakon lijepe akcije u kojoj su sudjelovali Henty, Pilj i Janža. Janža je pucao sa 18 metara, a lopta je na putu ka vratima "zakačila" domaćeg veznjaka, promijenila smjer i završila u lijevom donjem kutu. 

44' 0:1 - MIOČ (ag)

40' Pilj je fino proigrao Bobana koji zdesna utrčava u kazneni prostor, puca s 15 metara, a L. Hegedus još jednom dobro intervenira. 

33' Guti ne uspjeva ispucati loptu na suparničku polovicu, koristi to Rado, međutim, Malenica je prepoznao situaciju i pravovremeno istrčao daleko od svojih vratiju te otklonio opasnost. 

29' Henty je danas raspoložen za proigravanje suigrača. Sada je lijepo "proturio" loptu prema Pilju, no osječki je veznjak ipak bio u nedopuštenoj poziciji. 

23' javna opomena za Spandlera.

20' Sos je pucao glavom nakon dobrog ubačaja Tamasa, nije bilo opasnosti po Malenicu. 

19' još jedna odlična asistencija Hentyja ovaj puta za Bobana. Osječki je napadač pucao s desetak metara iskosa s desne strane, a dobro postavljeni vratar L. Hegedus obranio njegov udarac u bliži kut. 

8' brzi protunapad Mađara preko Osvatha i Herisa na desnoj strani. Malenica je na vrijeme napustio gol-liniju i krenuo prema belgijskom napadaču koji ga nije uspio svladati u dosta izglednoj situaciji. Osječki je vratar nogom spriječio pogodak. 

6' Henty je idealno asistirao Šorši, no izostao je bolji centaršut, a bila je i mogućnost izravnog udarca ka vratima.

4' prvi udarac prema osječkim vratima, uputio ga je Heris, bilo je to precizno, ali ipak nije stvorilo probleme Malenici. 

1' susret je upravo započeo. 

Glavni je sudac Peter Zierkelbach iz Pečuha, a pomoćnici su mu O. Lemon i G. Becseri. 

Za Puskas Akademiju će igrati: L. Hegedus, Osvath, J. Hegedus, Spandler, Nagy, Urblik, Mioč, Sos, Tamas, Heris i Rado. Na klupi će biti: Danilovics, Krizan, Arabuli, Vega, Poor, Trajkovski, Sipos, Szakaly i Taylor. Trener je Janos Radoki. 

Sastav Bijelo-plavih izgleda ovako: Malenica, Šorša, Škorić, Gutieri, Janža, Pilj, Kamenar, Henty, Lopa, Boban i Ejupi. Pričuve su: Ivušić, Radeljić, Dugandžić, A. Barišić, Žaper, Pušić i Grgić. 

Osječani će ovaj susret odraditi bez svojih reprezentativaca (Kleinheisler, Abazaj, Ćavar i Šutalo), igrača koji su ostali u kadru B momčadi (Špoljarić i Lončar) te lakše ozlijeđenog Marića. 

Srdačan pozdrav iz Felcsuta s Pancho Arene gdje u 14 sati počinje prijateljska međunarodna utakmica između mađarskog prvoligaša Puskas Akademije i našeg Osijeka.