Derbi pionira II i Marsonije završio bez pobjednika.

Juniori i kadeti u sklopu 1. KLM gostovali su u Pleternici kod Slavije. Kadeti su bili konkretniji i s ukupnih 7:0 nadigrali protivnike (Novak 2 , Bungić, Turk, Sabo, Mikolčić, Sinković). Juniorski susret odlučio Stojčević, jedinim pogotkom na utakmici i Bijelo-plavima donio sva tri boda. 

Svoje su obveze u 1. KLM odradili i početnici. Njima je u goste došla Olimpija, a konačni rezultat od 16:2 govori o kakvom je odnosu snaga bilo riječ (Gagulić 5, Čočaj 3, Jaman 3, Kolarević 2, Krstić, Ižaković, Perković).

Susret prve i treće momčadi

Pioniri II gostovali su kod Marsonije u svojevrsnom derbiju kola. Susret je završio bez pogodaka što je obje momčadi ostavilo na istom mjestu na tablici. Osijek je prva momčad u ukupnom poretku, Marsonia je na trećem mjestu, dok se između smjestila Cibalia. U Slavonskom Brodu gostovali su i mlađi pioniri, a pogodak vrijedan tri boda zabio je Slišković (0:1).

Protiv Belišća u četiri kategorije

Pobjedu od 17:0, uz šest pogodaka Kosa, ostvarili su pioniri III na gostovanju kod Belišća (Kos 6, Verhas 5, Krivić 2, Vrljić 2, Bukvić, Damjanović), a mlađi pioniri utakmici su riješili s osam pogodaka u protivničkoj mreži (Omerović 2, Kolarik, Grgić, Šainović, Jukić, Rupčić, Zorić).

U kategoriji početnika i predpočetnika Belišće je došlo u Osijek, no kući se vratilo bez bodova. Početnici su slavili s 2:1 (Janjić i Sabo), dok su predpočetnici uz hat-trick Tomića bili bolji s 9:0 (Tomić 3, Barić, Kekez, Kraljević, Mendeš, Mrkonjić, Vuksanić).

Odigrane i pripremne utakmice

Predpočetnici su u prijateljskom susretu pobijedili Elektru 2:1 (Jaman i Stažić), a predpočetnici su u svojoj pripremnoj utakmici nadigrali Belišće sa 6:0 (Serdar 2, Kiraly 2, Majić, Bračun).