Kapetan U-21 vrste Bosne i Hercegovine u Gradski vrt se vraća pun samopouzdanja i nada se da će zaigrati u petak.

Marijan Ćavar dao je svoj značajan doprinos uvjerljivom trijumfu U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Moldavije (4:0). Imao je čast biti kapetan BiH, a postigao je i posljednji pogodak na utakmici, preciznim udarcem s 18 metara.

Naravno da mi je drago jer smo ostvarili sigurnu pobjedu uz zaista dobru igru. Lijepo je pritom biti i strijelac, pa se iz Sarajeva vraćam potpuno zadovoljan. Malo nas je sve iznenadio snijeg koji je počeo padati prije utakmice, ali je na kraju sve ispalo jako dobro, pričao nam je Ćavar.

Neuspjeh je sve osim osvajanja tri boda

Nakon reprezentativnih obveza, sada ga ponovno očekuju one klupske. Osijek u petak igra protiv Gorice, a Marijan će sa svojim suigračima odraditi posljednja dva treninga uoči tog iznimno važnog ogleda.

Imamo nekoliko slabijih rezultata u nizu i sada bismo morali pobijediti jer su nam se konkurenti potpuno približili. Znamo da je Gorica odlična u gostima, to su već toliko puta dokazali ove sezone, uostalom i kod nas su osvojili bodove. Sada im to nikako ne smijemo dopustiti. Naprotiv, sve osim naše pobjede za nas bi svakako bio neuspjeh i o tomu ne želim ni razmišljati.

Vjerojatna zamjena za Pušića

Izostanak standardnog Pušića u veznom redu mogao bi značiti da će upravo Ćavar zauzeti njegovu poziciju, o čemu će, dakako, odlučiti trener Zekić.

Svatko voli kada je unutra, u momčadi, pa tako i ja. Odlično se osjećam, a dobro mi je došao i ovaj nastup za reprezentaciju. Ako dobijem priliku, vjerujem da ću je iskoristiti. Previše smo već bodova ispustili u Gradskom vrtu i sada je napokon vrijeme da se to prekine.