Kompletna je momčad uz članove stručnog stožera i klupske logistike posjetila obnovljene prostorije „Kohorte“.

Kompletna momčad i stručni stožer našeg prvoligaša u četvrtak nakon popodnevnog treninga obišla je obnovljene prostorije Udruge „Kohorta“ u Tvrđi. Bili su svi prvotimci predvođeni trenerom Zoranom Zekićem, sportskim direktorom Alenom Petrovićem, tehnikom Hrvojem Barišićem, direktorom stadiona Antom Polićem, glavnim klupskim skautom Marinom Skenderom i ostalima.

Škorić: Navijači svakako zaslužuju čestitke

Igrači su se ugodno iznenadili onim što su zatekli po dolasku u navijačku bazu koja je u potpunosti obnovljena. Kapetan Mile Škorić tom prigodom je rekao:

Dečki iz „Kohorte“ svakako zaslužuju čestitke. Obišao sam ih i tijekom samih radova i mogu reći da su zaista napravili odličan posao. Sve izgleda puno ljepše i ugodnije u odnosu na prethodno stanje, ovo je zaista fino uređen prostor kakav naša navijačka skupina i zaslužuje. Trebalo je dosta truda i novaca da se sve kompletno renovira, a sve su odradili praktički sami.

Zajedno zapjevali klupsku himnu

Naši su nogometaši oko sat vremena proveli u Udruzi, malo popričali s navijačima i zabavili se uglavnom uz stolni nogomet u kojem se posebno iskazao Brazilac Gutieri. Bilo je to ugodno druženje i zajednička „priprema“ za vrlo važnu utakmicu protiv Gorice u Gradskom vrtu. Pri odlasku su navijači i igrači zajedno zapjevali i klupsku himnu, uz poruku da će i jedni i drugi u petak dati sve od sebe da bi bodovi ostali u Osijeku.