Ante Grgić najbolji igrač turnira!

Mlađi pioniri II sudjelovali su na turniru Puskas Akademije odigranom u Felcsutu. U prvoj su utakmici nadigrali NK Nafta Lendava sa 6:0, uz tri pogotka Barića, a jednom su se u strijelce upisali Grgić, Polovina i Majdenić. Mjesto u polufinalu osigurano je preko udaraca s jedanaest metara protiv Szekelyfold Akademije. Nakon 0:0 u regularnom dijelu, Bijelo-plavi su proslavili pobjedu od 3:2. Suparnik u polufinalnom ogledu bila je momčad Munkacs, a jedanaesterci su još jednom odlučivali o pobjedniku. Ipak, Osječani su ovog puta “izvukli deblji kraj” te su poraženi s 3:1 (0:0). U borbi za brončanu medalju snage su odmjerene sa Szekelyfoldom, a za konačnih 4:0 zaslužni su Grgić i Majdenić koji su po dva puta tresli protivničku mrežu. Svakako treba istaknuti kako je najboljim igračem turnira proglašen Ante Grgić.

U KLM nadigrani Željezničar i Višnjevac.

Četiri kategorije ovog su vikenda igrale protiv Željezničara, a isto ih je toliko svoje utakmice odigralo protiv Višnjevca. Pioniri II i mlađi pioniri ugostili su ekipu iz Slavonskog Broda. Pioniri II su do tri boda došli pobjedom od 5:0 (Barišić 3, Solić 2), dok su mlađi pioniri zabili dva pogotka više, 7:0 (Sopić 2, Živković 2, Konig, Siler, Žulj).
Početnici i predpočetnici gostovali su u Slavonskom Brodu, ali su se u Osijek vratili s punim plijenom. Jaman je bio dvostruki strijelac u pobjedi početnika od 2:1, a predpočetnike je do konačnih 6:1 predvodio Gagulić s hat-trickom, uz pomoć Čočaja, Jamana i Kolarevića.

Grgić i Kos deseterostruki strijelci

Višnjevčani se nisu baš dobro proveli u Osijeku, barem kada je u pitanju onaj rezultatski dio. Pioniri III upisali su pobjedu od 26:0 (Kos 10, Sinković 4, Verhas 4, Mikolčić 3, Pajić 2, Dorić, Anić, Mažar), dok su mlađi pioniri zabili “samo” 20 golova (Grgić 10, Barić 3, Zorić 2, Šainović, Rupčić 3, Jukić).
Protiv Višnjevca, ali na gostujućem terenu, odigrali su još početnici II i predpočetnici II. Posavec i Tomašević bili su strijelci za početnike II (2:1), a susret predpočetnika II završio je 3:0 (Kraljević, Mendeš, Vidović).

Foto: pfla.hu