Naš prvi strijelac se ne zalijeće u izjavama, ali se u svakom slučaju nada dobrom izdanju Bijelo-plavih.

Prvi strijelac Bijelo-plavih i drugi „topnik“ HNL-a, Mirko Marić, sigurno će i kod novog trenera Dine Skendera imati važnu ulogu u momčadi. Uoči utakmice u Zaprešiću „Mara“ se ne zalijeće u izjavama, no dobrog je raspoloženja i nada se kako će tako biti i nakon dvoboja s Interom.

Sigurno da nismo imali puno vremena za konkretniju pripremu, ali se vide neke vizije na kojima će novi šef sigurno ustrajati. Vjerujem da ćemo mi to već danas u što boljem svjetlu prezentirati na terenu. Sigurno neće biti lako iako smo ih oba puta uvjerljivo pobijedili. No, ovo je sada sasvim nešto drugo i ne bih radio nekakve usporedbe. Prijeko su nam potrebni bodovi, kao i njima, uostalom. Idemo dati sve od sebe da osvojimo sva tri boda.

Četiri Marićeva gola Zaprešićanima

Upravo je Marić protiv Intera bio najraspoloženiji jer mu je čak četiri puta pogađao mrežu u prethodne dvije utakmice:

Zanimljivo je da sve do ove sezone nikada nisam zabio Interu. Sada mi se otvorilo i volio bih, naravno, da se tako i nastavi. Ipak, najbitnije je da uzmemo sva tri boda. Najmanje je važno na koji će to način biti i tko će se upisati među strijelce. Novi je trener, ima svoje taktičke zamisli i nadam se da će se već danas vidjeti konture onoga što želi od nas na terenu. Vjerujem da ćemo ispuniti njegove zahtjeve i očekivanja i kući se vratiti zadovoljni.