Tekstualni prijenos utakmice protiv Intera. Utakmica počinje u 16:30 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

INTER - OSIJEK 1:3

90' + 3 kraj susreta u Zaprešiću, Bijelo-plavi su zasluženo osvojili sva tri boda. Čestitamo!

90' + 1 Osijek rješava pitanje pobjednika! Kleinheisler idealno asistira Pušiću koji jako dobro prati akciju, utrčava s lijeve strane u kazneni prostor i onda vrlo mirno i precizno s desetak metara pogađa suprotni, lijevi kut za pobjedu Osječana!

90' + 1 GOOOOOL 1:3 - PUŠIĆ 

90' udarac Kleinheislera, Matković brani. Igrat će se tri minute sudačke nadoknade. 

86' posljednja izmjena u osječkim redovima. Izlazi strijelac Marić, ulazi Šorša. 

83' dvostruka zamjena kod Intera: Haramustek umjesto Boseca i Tsonev koji mijenja Brezovca. 

81' Osijek opet vodi u Zaprešiću! Nakon prekršaja nad Pušićem na samoj liniji šesnaesterca "slobodnjak" je sjajno izveo Marić i smjestio loptu u desne "rašlje"!

81' GOOOOOL 1:2 - MARIĆ

78' i treći puta Abazaj ne koristi pravu šansu! Kleinheisler ga je okomitom loptu doveo u prigodu, Abazaj je na udarcu s lijeve strane, ali je to učinio slabo. 

77' opet je Abazaj u vrlo izglednoj situaciji. Sada je s desnog krila dobro ušao u šesnaesterac, izborio se za udarac, a Matković je pročitao njegovu namjeru. 

75' opasan pokušaj Postonjskog iz daljine, ovaj puta nije bio baš onako precizan kao u 22. minuti kada je zabio gol. 

71' kakav "zicer" je sada promašio Abazaj! Nevjerojatno! Idealno ga je proigrao uporni Kleinheisler, Albanac je ostao sam na deset metara od Matkovića i kada se očekivao siguran pogodak, prebacio je vrata!

70' žuti karton za Postonjskog. 

65' vrlo dobar udarac Brezoveca, lopta je išla pod gredu, Malenica se iskazao lijepom intervencijom.

65' prva zamjena kod Intera. Umjesto Čuline je ušao Rak. 

64' pucao je Kleinheisler iz daljine, Matković je obranio. 

58' na drugoj strani gotovo na isti način prijeti Brezovec, lopta za malo ide iznad grede. 

57' snažan udarac Kleinheislera, Matković je "boksajući" loptu sačuvao mrežu. 

50' prva prava prigoda za Inter na utakmici. Brezovec je primio loptu u kaznenom prostoru i prizemno pucao, Malenica odbio loptu na koju natrčava Serderov, ali promašuje iskosa s desne strane.

49' Žaper je pokušao iz daljine, ponovno lijevom nogom kao i kod postignutog pogotka, međutim, ovaj puta nije bio dovoljno precizan. 

46' veliku su prigodu imali Osječani već u prvoj minuti nastavka! Nakon ubačaja iz desnog kuta lopta je došla na drugu vratnicu do Marića koji je bio svega nekoliko metara, ali je loše reagirao. 

46' dvostruka izmjena kod Bijelo-plavih na početku drugog dijela. U svlačionici su ostali Henty i Pilj, a ušli su Abazaj i Pušić koji je preuzeo kapetansku vrpcu od Kleinheislera. 

45' + 1 završeno je prvo poluvrijeme, rezultat je izjednačen 1:1. 

41' javna opomena za Hentyja. 

40' po jedan pogodak na svakoj strani, bit će ovo potpuno otvorena utakmica do samoga kraja. 

32' u Zaprešiću je vrijeme postalo prilično nepovoljno za igru, budući da puše vrlo jak vjetar praćen hladnom kišom. 

27' Marić je prebacio glavom loptu za Hentyja koji ulazi u kazneni prostor, dolazi u izgledu situaciju za udarac, ali je previše komplicirao, pa su Zaprešićani otklonili opasnost. 

25' prigoda za Osijek. Grgić je s desne strane ušao u šesnaesterac, ubacio loptu u peterac prema Mariću, ali najbolji osječki strijelac nije uspio baš najbolje reagirati...

22' Inter je izjednačio, a i Zaprešićani su postigli jako lijep pogodak preko Postonjskog. Brezovec mu je "proturio" loptu u zonu udarca, gosti kasne u blok, a veznjak Žuto-plavih je opalio svom snagom sa 18-19 metara. Lopta se naprosto "zarila" u mrežu ispruženog Malenice. 

22' 1:1 - POSTONJSKI

16' žuti karton dobio je Pilj. 

11' susret prati oko 300 gledatelja među kojima je i tridesetak pripadnika "Kohorte". 

7' Žaper je u svom drugom nastupu u HNL-u (oba u Zaprešiću) postigao i drugi pogodak, a prije tri godine strijelac je također bio protiv Intera na ovom stadionu!

4' ekspresno je Osijek došao u vodstvo! Grgić je s desne strane loptu ubacio u sredinu, nekako u ravnini s linijom kaznenog prostora. Činilo se da bi nešto više mogao napraviti Henty, no lopta stiže do Žapera koji sjajno puca "ljevicom" sa 18 metara i neobranjivo pogađa gornji lijevi kut nemoćnog Matkovića!

4' GOOOOOL 0:1 - ŽAPER 

2' Kleinheisler asistira utrčalom Hentyju koji puca s lijeve strane unutar šesnaesterca, a Matković uspija uz manje probleme neutralizirati taj udarac. 

1' počela je utakmica, neka bude sretno Bijelo-plavima!

Sudit će D. Strukan (Split), G. Perica (Šibenik) i A. Jakšić (Solin). 

Izostankom Škorića i spoznajom da je Pušić na klupi, kapetansku vrpcu novi je stručni stožer odlučio ovaj puta dodijeliti Kleinheisleru. 

Inter će zaigrati u sastavu (4-2-3-1): Matković, Bosec, Buljat, J. Čeliković, Valentić, Muhar, Postonjski, Serderov, Brezovec, Čulina i Mamut. Na klupi su: Kelava, Ajayi, Luštica, Haramustek, Tsonev, Nekić i Rak. 

Za Osijek će u rasporedu 5-3-2 igrati: Malenica, Grgić, Lončar, Gutieri, Šutalo, Talys, Žaper, Kleinheisler, Pilj, Henty i Marić. Pričuve su: Ivušić, Janža, Lopa, Špoljarić, Šorša, Pušić i Abazaj. Ovaj puta nisu se u kombinacijama našli Škorić i Ejupi (kartoni) te Boban, Kamenar i Ćavar. 

Srdačan pozdrav iz Zaprešića! Kako se moglo i predvidjeti, trener Bijelo-plavih Dino Skender se odlučio za određene promjene u početnoj jedanaestorici, pa će debitirati Talys, a svoju drugu utakmicu za A momčad odigrat će Žaper koji je 2016. debitirao upravo u Zaprešiću.