Tekstualni prijenos utakmice protiv Hajduka. Utakmica počinje u 19 sati, a aktualnosti s utakmice donosi vam MMM.

HAJDUK - OSIJEK 0:0

90' + 3 završen je derbi na Poljudu, Osijek nije poražen od Hajduka i ostao je na tri boda prednosti ispred Splićana što je u ovom trenutku i najvažnije. Pozdrav iz Splita!

90' + 2 "požutio" je Tudor. 

90' + 1 Šorša je dobio javnu opomenu. 

90' igrat će se još tri minute sudačke nadoknade. 

84' posljednja izmjena kod Osječana: Šorša umjesto Talysa. 

80' iz igre izlazi Gyurcso, ulazi Ivanovski. 

77' žuti karton za Hamzu. 

76' Hamza dobro centrira, Jairu na glavu, čiji udarac sa desetak metara Malenica lagano brani. 

72' sada izlazi Marić, u igri je Abazaj. 

70' javna opomena za Gutija. 

69' Bradarić je dobro pucao, Malenica izbacuje loptu u korner. 

66' prestrogo je "požutio" Lončar. 

60' ući će Boban umjesto Grgić. Zamjena i kod Hajduka: Palaversa ide na klupu, ušao je Jradi. 

58' na tribinama je 7.862 gledatelja. 

55' prava prigoda za goste! Kleinheisler je nezaustavljiv za Bijele po lijevom krilu, ušao je u kazneni prostor i poslao loptu u sredinu gdje je bio Grgić i u padu pucao, ali ga je Svatok uspio blokirati. 

52' mijenja Oreščanin. Izlazi Delić, ulazi Sahiti. 

46' počelo je drugo poluvrijeme u Splitu, nema niti jedne izmjene igrača. Na Poljudu je i dvadesetak pripadnika "Kohorte".

45' završeno je prilično mirno prvo poluvrijeme na Poljudu. Izrazitih prigoda nije bilo. 

43' Palaversa je bio u zoni udarca, lopta je prošla zamalo pokraj desne vratnice. 

40' Delić je pucao glavom, bezopasno po Osječane. 

39' Gyurcso je u situaciji iz koje se moglo i više učiniti, Malenica je sigurno prihvatio loptu u svom petercu. 

37' udarac Palaverse iz daljine, neprecizno. 

31' žuti karton dobio je Ismajli. 

28' Gutieri je bio neoprezan u proigravanju, pa je Hajduk došao preko Gyurcsa u situaciju za udarac. Bilo je to iskosa s desne strane, a Malenica je dobrom intervencijom spriječio vodstvo domaćina. 

25' neoprezni su bili Osječani, pa su "propustili" loptu u kaznenom prostoru koja je došla do Jaira. Srećom pa nije bilo udarca ka vratima Malenice. 

12' Talys je centrirao slijeva, Marić uputio udarac glavom, ali je to bilo sa 16 metara, pa je Posavec bez problema obranio. 

9' prva ozbiljnija situacija. Jairo je s lijeve strane neometan ušao u kazneni prostor, vratio je loptu u sredinu na nekih 12-13 metara gdje su osječki nogometaši uspjeli blokirati udarac Palaverse tako da ni Malenica nije bio na većem iskušenju. 

6' Bijelo-plavi su ovaj puta u rasporedu 4-4-2. U zadnjem redu su Šutalo, Škorić, Gutieri i Lončar, u sredini terena Grgić, Pušić, Žaper i Talys te Kleinheisler i Marić koji su najbliže protivničkom šesnaestercu. 

1' utakmica je počela, sretno Bijelo-plavi!

Glavni je sudac I. Pajač (Zelina), uz pomoćnike I. Krmara (Zagreb) i B. Zobenicu (Velika Gorica) su i dva dodatna pomoćna suca F. Jović (Zagreb) i I. Križarić (Čakovec). 

Hajduk će igrati u sastavu: Posavec, Tudor, Ismajli, Svatok, Bradarić, Hamza, Nejašmić, Palaversa, Gyurcso, Jairo i Delić. Na klupi su: Duka, Lopez,  Ivanovski, Kalik, Sahiti, Fomitschow i Jradi. 

Za Osijek će ovaj puta igrati: Malenica, Grgić, Šutalo, Škorić, Gutieri, Lončar, Talys, Žaper, Pušić, Kleinheisler i Marić. Pričuve su: Ivušić, Janža, Boban, Ejupi, Špoljarić, Šorša i Abazaj. 

Na Poljudu se igra derbi 28. kola HNL-a, u kojem je Hajduk domaćin našem Osijeku. Trenutno Bijelo-plavi imaju tri boda prednosti i nadaju se kako će barem ostati ista bodovna razlika i nakon večerašnjeg dvoboja. 

Poštovani navijači i ljubitelji nogometa, dobra večer i pozdrav iz kišnog Splita!