Uspješno odrađena gostovanja protiv Sloge i Vukovara.

U sklopu 1. KLM, kadeti i juniori II i kadeti II gostovali su kod Sloge iz Nove Gradiške. Bungić i Tankosić bili su strijelci u pobjedi kadeta od 2:1, dok su za juniori bili nešto uvjerljiviji te na koncu proslavili pobjedu od 5:1 (Stojčević 2, Balunović, Cindrić, Vinogradac).
Pioniri II i mlađi pioniri putovali su u Vukovar gdje su se susreli s istoimenim domaćinom. Za pionire II, u pobjedi od 4:0, pogađali su Mažar, Vrbanac te Damjanović dva puta. Mlađe pionire predvodio je Žulj s hat-trickom, a po jedan pogodak dodali su Đurković i Živković za konačnih 5:0.
Vinkovačka Cibalia sa svojim je početnicima i predpočetnicima gostovala u Osijeku, no praznih se “džepova” vratila kući. Osječani su u kategoriji početnika bili bolji s 5:0 (Jaman 2,  Gagulić, Kolarević, Čočaj), a u kategoriji predpočetnika rezultat je bio 4:3 (Jaman 2, Stažić, Amidžić).

Gostovanje Bilja u 2. KLM

Početnici II i predpočetnici II ugostili su Bilje u 18. kolu 2. Kvalitetne lige mladeži. Početnici II do tri su boda došli pobjedom od 7:0 (Sabo 2, Janjić, Tomašević, Ljubojević, Turalija, Posavec), dok su predpočetnici II pobijedili 13:0 (Vidović 5, Mrkonjić 4, Babić, Kiraly, Mendeš, Kraljević).

Rezultati pripremnih utakmica

Mlađi pioniri i početnici II posjetili su Atletico 1919 u Orašju i odigrali dvije prijateljske utakmice. Konig i Sopić bili su strijelci u 2:1 pobjedi mlađih pionira. Do pobjede su došli i početnici II, a konačan rezultat bio je 7:0 (Janjić 2, Skeledžija 2, Ađin, Marković, Kurtović).
Pioniri II pripremnu su utakmicu odigrali protiv Marsonije te upisali pobjedu od 5:0 (Ivančan, Antoljak, Barišić, Damjanović, Pejić), a odigrali su i utakmicu protiv Lokomotive koja je završila bez pobjednika, 1:1 (Antoljak).