Naš mladi stoper ističe kako je momčad vratila samopouzdanje i sada želi i planira osvojiti nove bodove.

Nakon dva uspješno odrađena gostovanja, u Zaprešiću i Splitu, nogometaši Osijeka vraćaju se u svoj Gradski vrt. Stiže im Rudeš i jasno je da svi u redovima Bijelo-plavih, kao i njihovi navijači, očekuju osvajanje novih bodova.

Samo u tom slučaju možemo potvrditi ono što smo napravili u prethodnim utakmicama. Bilo je dobro protiv Intera i Hajduka, vratili smo i već pomalo načeto samopouzdanje i sada opet sve nekako ljepše izgleda. No, moramo dobiti Rudeš da bismo pričali kako smo se vratili na pobjednički kolosijek, rekao je pouzdani osječki stoper Danijel Lončar.

Što prije postići pogodak

Osječani moraju popraviti domaći učinak da bi u završnici sezone potvrdili ono što su uspješno gradili u većem dijelu prvenstvene utrke.

Složio bih se da smo trebali biti uvjerljiviji do sada na svom travnjaku, posebice u posljednje vrijeme kada smo dosta bodova ispustili. U petak si to nikako ne smijemo dopustiti. Samo pobjeda će zadovoljiti naše ambicije u ovoj utakmici, što nikako ne znači da je protivnik loš i bezopasan. Vidim da su se digli u igri, pokazuju to i njihovi rezultati. Bit će dosta važno što ranije postići pogodak i olakšati si posao u nastavku utakmice, dodao je mladi osječki prvotimac.