Kleinheisler ističe kako je HNL kvalitetna liga u kojoj i slabije momčadi mogu namučiti favorite, ali očekuje bodove u Puli.

László Kleinheisler brzo je postao omiljen među Bijelo-plavima i njihovim navijačima. Odmah po dolasku je opravdao svoj igrački rejting i potvrdio status pojačanja, a protiv Rudeša je postigao i svoj prvi pogodak u dresu našeg prvoligaša.

Sretan sam zbog toga. Uvijek nastojim dati sve od sebe, a za moje dobre igre su zaslužni i suigrači jer je svaki uspjeh na terenu zasluga svih nas. Dakako i trenera i njegovih suradnika. Želim zahvaliti i navijačima jer su me odlično prihvatili. Općenito, baš mi je lijepo ovdje u Osijeku, rekao je popularni „Laci“.

„Volim tvrde utakmice“

Osječanima slijedi gostovanje u Puli kod momčadi koja je pretposljednja na ljestvici, ali ne i bezopasna.

Mogu reći da je HNL kvalitetna liga. I momčadi koje su slabije plasirane mogu namučiti one iz gornjeg dijela jer su iznimno motivirane. Osobno volim „tvrde“ utakmice i jedva čekam svaku! To se odnosi i na susret protiv Istre. Iznimno nam je važno osvojiti bodove u petak, to svi znamo. Uvijek želimo pobijediti i vjerujem da ćemo biti uspješni i na ovom gostovanju.

Foto: Davor Javorović/Pixsell