Zbog utakmice Istra – Osijek, najdražu emisiju gledat ćemo u nešto drugačijem terminu.

S obzirom na to da je petak bio “matchday”, odnosno da je odigrana utakmica 30. kola HT Prve lige između Istre i Osijeka, novu epizodu Bijelo plavog jedanaesterca pomaknuli smo za dan kasnije. Tako će umjesto standardnog termina (petak, 20 sati), osma epizoda biti emitirana dan kasnije od planiranog, točnije danas (20. travnja) od 20 sati na našem YouTube kanalu.

Produkcija NK Osijek TV-a pobrinula se da i ovaj put ne nedostaje zanimljivih, bijelo-plavih, tema. U rubrici Q&A postavljali ste pitanja donedavnom kapetanu Osijeka II, a u posljednje četiri utakmice i standardnom prvotimcu, Mihaelu Žaperu, a u “Jedanaestercu” saznajte odgovore na ona najzanimljivija.

Polaznici Otvorene škole NK Osijek sudjelovali su na već tradicionalnom Uskršnjem eventu. Više od 200 djece u Gradskom se vrtu družilo s maskotama sponzora (Bobi, Dobro i Kraš) te s još dvije maskote, “bijelo-plavim” zekanima. Odradili su pokazni trening s trenerima Otvorene škole, zabavili se te kući otišli s poklonima.

Vidjet ćemo i golove najboljeg strijelca bijelo-plavih, Mirka Marića, a kraj osme epizode rezerviran je za najavu polufinala Kupa Hrvatske.

NK Osijek TV