Mladi prvotimac Osijeka ističe kako se i u Ligi prvaka događaju iznenađenja, pa ga optimizam nikako ne napušta.

Kada je ždrijeb Osječane u polufinalu Kupa Hrvatske spojio sa zagrebačkim Dinamom, i to još u Maksimiru, nije ni čudno da su i Bijelo-plavi i njihovi navijači reagirali na način „zar je moralo biti baš najteže“. No, ni tada se nije pomislilo da je pobjednik unaprijed izvjestan, a naši nogometaši ni sada ne razmišljaju pesimistično, bez obzira na snagu i kvalitetu protivnika.

Svi sve znaju o njima. Momčad koja dođe do osmine finala Europske lige, pritom uspije pobijediti i jednu Benficu uz sve ostale koje su prije toga eliminirali i ostavili iza sebe svakako je moćna. To su potvrdili i velikom bodovnom razlikom i novom titulom u domaćem prvenstvu i sigurno je kod njih prisutna velika želja da uzmu i Kup. Ni mi ne odustajemo od iste ambicije, bez obzira koliko će nam biti teško u Zagrebu, rekao je Talys Oliveira.

Ohrabrenje su Ajax i Tottenham

Mladi osječki prvotimac koji je dolaskom Dine Skendera za kormilo našeg prvoligaša dobio šansu u najboljoj jedanaestorici kaže kako nikada nije bio pesimist. Nije ni ovaj puta…

Gledali ste utakmice Lige prvaka ove sezone. Baš je bilo dosta iznenađenja, što znači da je uvijek sve moguće. Malo je tko davao šanse Ajaxu protiv Reala, poslije i Juventusa ili Tottenhamu u susretima s Manchester Cityjem, pa nije bilo onako, kako su mnogi predviđali. Stoga se i mi možemo nadati da smo u stanju iznenaditi favorita.

„Možda nam se vrati baš u Maksimiru“

Talys dosad nije igrao protiv Dinama i veseli se što će, najvjerojatnije, ponovno dobiti priliku nastupiti od prve minute.

Svi u karijeri priželjkuju takve utakmice. Protivnička momčad je baš snažna i kvalitetna, a i naša ima svoju vrijednost. Zaslužili smo pobjedu u Puli, dosta je bilo propuštenih prilika, možda nam se to vrati baš u Maksimiru. Morat ćemo ih jako dobro zatvarati na našoj polovici i pokušati dovesti u probleme iz kontre. Da barem mi prvi povedemo, to bi nam puno značilo, dodao je osječki Brazilac.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL